ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ YOUFLY.COM

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ YOUFLY.COM
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ;

0-image.jpeg
Από τα πρώτα θύματα του κορονοιού παγκοσμίως ήταν ο ΠολιτισμόςΘέατρακινηματογράφοι και μουσικές σκηνές σε όλο τον κόσμο έβαλαν λουκέτο και αναμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα. Πώς θα αντιδράσει όμως το κοινό σε περίπτωση που οι κατ᾽ εξοχήν χώροι μαζικής συνάθροισης ξανανοίξουν; Η μεγάλη πανελλάδική δημοσκόπηση του youfly.com , στην οποία συμμετείχαν 1906 άτομα όλων των ηλικιών (18-65), αποτυπώνει την ανησυχία των θεατών και την ανάγκη τους για ισχυρά μέτρα προφύλαξης και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ενα είναι σίγουρο… Οταν η αυλαία ανοίξει ξανά και οι προβολείς ξανανάψουν τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Το YOUFLY.COM ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ελπίζοντας τα όποια συμπεράσματα να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για την επαναλειτουργία των θεάτρων, των κινηματογράφων και των μουσικών σκηνών.

Αναλυτικά τα γραφήματα των αποτελεσμάτων:

1-image.jpeg
2-image.jpeg
3-image.jpeg
4-image.jpeg
5-image.jpeg
6-image.jpeg
7-image.jpeg
8-image.jpeg
9-image.jpeg
10-image.jpeg
11-image.jpeg
12-image.jpeg
13-image.jpeg
14-image.jpeg
15-image.jpeg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.