ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Βασίλης Μπαμπανιάρης - "Ο Κήπος της Γεσθημανής"

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
 
Βασίλης Μπαμπανιάρης
"Ο κήπος της Γεσθημανής"
Παρά τον τίτλο του, “Ο Κήπος της Γεσθημανής” είναι ένα τραγούδι αγάπης και όχι προδοσίας.

Μια δυνατή ηλεκτρική μπαλάντα, όπου οι κιθάρες φτιάχνουν το background για να φανερωθεί μέσα από τον γλυκό ήχο του τζουρά, η υπέροχη μελωδία του τραγουδιού.


Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης επιβεβαιώνει το χάρισμα του, να συνθέτει με τα πιο αντιφατικά υλικά -ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και μαντολίνο- και να επιχειρεί τις πιο λειτουργικές ανατροπές, όπως εδώ, όταν η ηλεκτρική μπαλάντα γίνεται ξαφνικά ένα ξέφρενο πεντοζάλι. Κι όμως γίνεται!

Ο Κήπος της Γεσθημανής, είναι ένα ακόμα νέο τραγούδι του Βασίλη Μπαμπανιάρη, που προλογίζει την κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου δίσκου του που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Βασίλης ΜπαμπανιάρηςYouTube Facebook | Instagram

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".