Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγούδησε μέσω skype στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Οι μέρες αυτές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους αλλά εξίσου δύσκολες για τα παιδιά του Συνδέσμου που παραμένουν στις στέγες υποστηριζόμενης Διαβίωσης 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

 

Γι αυτόν, τον λόγο τον τελευταίο μήνα γνωστοί ηθοποιοί συγγραφείς και τραγουδιστές έχουν σταθεί στο πλευρό του Συνδέσμου προστασίας παιδιών και Αμεα και έχουν στηρίξει το έργο του,  με τον δικό τους τρόπο, που δεν είναι άλλος από την ψυχαγωγία, προκειμένου  τα παιδιά, να κοινωνικοποιούνται και να μην χάνουν την επαφή τους με την καθημερινότητα.

 

Την προσπάθεια αυτή στήριξε και ο γνωστός αγαπημένος τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος που είναι και ο ίδιος πατέρας.

 

Με την κιθάρα του μέσω skype τραγούδησε στα παιδιά γεμίζοντάς τα, χαρά και αισιοδοξία.

 

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».

 

 

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου

 

Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής

Τηλ:210-6511432, 210-6518719

Fax: 210-6548174

Email: info@coveramea.gr

Web: http://www.coveramea.gr

 

Διεύθυνση επικοινωνίας Συνδέσμου

Μαργαρίτα Δρούτσα Τηλ: 6942065888 - Email: mdroutsa@gmail.com

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".