ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΓΙΑΝ ΒΑΝ & Παύλος Παυλίδης


ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

 
ΓΙΑΝ ΒΑΝ & Παύλος Παυλίδης

Να να να να.
Σαν παιδικό τραγούδι που το θυμάσαι για πάντα. Σαν να έχει κολλήσει η βελόνα στην ανάγκη να ξεφύγεις από αυτά που σε κρατούν κάτω.


Το Να να να να είναι ένα τραγούδι ακόμα από την ξεχωριστή συνεργασία του Γιαν Βαν* με τον Παύλο Παυλίδη, όπως αποτυπώθηκε στο mini album “Κακό Ποίημα”.

Μια σπουδαία στιγμή στην φετινή μουσική παραγωγή που έδωσε ένα νέο στίγμα στις μουσικές αναζητήσεις του Γιαν Βαν και αποκάλυψε ένα διαφορετικό Παύλο Παυλίδη, πιο ηλεκτρονικό αλλά και στοχαστικό μαζί.

Τα αναλογικά συνθεσάιζερ, το έντονα ρυθμικό στοιχείο, οι στίχοι του Γιαν Βαν και η φωνή του Παυλίδη συναντιούνται ιδανικά, φυσικά, σχεδόν μοιραία.

Στο “Κακό ποίημα” περιλαμβάνονται έξι πρωτότυπες συνθέσεις, τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου και τρεις του Γιαν Βαν. Έχει ήδη κυκλοφορήσει ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες καθώς και σε βινύλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Βandcamp.

Στη διαμόρφωση του τελικού ήχου μεγάλη η συμβολή του Κωστή Χριστοδούλου στα synthesizer και εννοείται του Χρήστου Λαϊνά, ο οποίος έπαιξε, τραγούδησε, ανέλαβε την παραγωγή και τις μίξεις.


*ΓΙΑΝ ΒΑΝ/Jan Van de Engel είναι η μπάντα/ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο drummer Γιάννης Αγγελόπουλος για τις μουσικές που γράφει.

ΓΙΑΝ ΒΑΝ : Facebook | You tube | Instagram | Bandcamp |

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: «Άνθρωπος του Θεού» – Όταν η πίστη συγκρούεται με την απελπισία

Είδαμε και προτείνουμε: Η Σκύλα του Georges de la Fouchardière, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ

Η σιωπή της ψυχής και το αποτύπωμα του τραύματος: Συναντώντας την ομάδα του έργου Έρημος