Το Ταξίδι του Έρωτα | Γιάννης Πάριος | Θέατρο Πέτρας | 14 Σεπτεμβρίου Πετρούπολη


Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει τη δουλειά του με τίτλο  «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…»

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι μας, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Τραγουδούν: Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή
Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος
Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα
Σημεία Προπώλησης για την Πετρούπολη : 
Δημαρχείο Πετρούπολης, καθημερινά 10.00-13.00
Cine Πετρούπολης (θερινός κινηματογράφος), καθημερινά 21.00-23.00
Ηλεκτρονική Προπώληση : https://www.ticketplus.gr/event/40/giannis-parios
Εισιτήρια:
Κανονικό: 15€
Μόνο για το Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο:
Κανονικό: 18€
Για ομαδικές κρατήσεις (άνω των 20 ατόμων)
καλέστε στο 210 220 3000 για ειδικές τιμές.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΑΘΗΝΑ ΒΕΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00
ΛΑΡΙΣΑ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 7 & 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00
ΣΥΚΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ10 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".