Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ | ΘΈΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ | ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019



Ο Θίασος Μοντέρνοι Καιροί θα παρουσιάσει φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Αλκμήνη, τη σπαρταριστή, μαύρη κωμωδία «Ο Βασιλιάς πεθαίνει» του Ευγένιου Ιονέσκο, που θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερό του έργο . 
Πρόκειται για ένα ιδιότυπο, αιχμηρό έργο με αδυσώπητο χιούμορ, που παρουσιάζει με κωμικό τρόπο, τον αναγκαίο θάνατο ενός γερασμένου συστήματος ιδεών, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Νταλιάνη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Γεωργοσόπουλος, Εβίτα Παπασπύρου, Αντωνία Πίντζου, Γιάννης Πετρίδης, Αγγελική Λυμπεροπούλου και Αντρέας Βελέντζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: TEMPERS ζωντανά στην Αθήνα: σκοτάδι, ρυθμός και φως σε διαρκή κίνηση

ΓΟΥΤΟΥ-ΓΟΥΠΑΤΟΥ»: Το αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ζωντανεύει σε μια τρυφερή παιδική παράσταση για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τα κρυμμένα μας ταλέντα. | Σκηνοθεσία: Τζένη Κόλλια & Μιχάλης Σιώνας 📍Θέατρο Τζένη Καρέζη

ΑΛΛΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ | Η Αθήνα μέσα από τις ιστορίες 3 οδηγών ταξί | Η πρώτη ταινία της Ειρήνης Βουρλούμη | Από 22/10 στον ΔΑΝΑΟΣ

Είδαμε και προτείνουμε: «DEADLIFT Άρση θανάτου» της Βαλέριας Δημητριάδου στο Θέατρο Εμπορικόν