Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ | ΘΈΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ | ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019



Ο Θίασος Μοντέρνοι Καιροί θα παρουσιάσει φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Αλκμήνη, τη σπαρταριστή, μαύρη κωμωδία «Ο Βασιλιάς πεθαίνει» του Ευγένιου Ιονέσκο, που θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερό του έργο . 
Πρόκειται για ένα ιδιότυπο, αιχμηρό έργο με αδυσώπητο χιούμορ, που παρουσιάζει με κωμικό τρόπο, τον αναγκαίο θάνατο ενός γερασμένου συστήματος ιδεών, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Νταλιάνη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Γεωργοσόπουλος, Εβίτα Παπασπύρου, Αντωνία Πίντζου, Γιάννης Πετρίδης, Αγγελική Λυμπεροπούλου και Αντρέας Βελέντζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".