PianoStories



Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 και Πόρου, 11256, Κυψέλη
Τηλ.: 2108613739
dieleusis@gmail.com
www.dieleusis.gr
fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα



Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 21:30



Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ο πολυχώρος πολιτισμού Διέλευσις υποδέχεται τα PianoStories. Η Κρινιώ Νικολάου σε μια ξεχωριστή εμφάνιση με πρωταγωνιστές την φωνή και το πιάνο της, σ' ένα πρόγραμμα με τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών! Η αγαπημένη συνθέτρια και ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία καθώς και αγαπημένες μελωδίες, αναλλοίωτες στο χρόνο..

Μαζί της ο Γιάννης Ταυλάς στη κιθάρα!

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Εισιτήριο: 10€

Η Κρινιώ Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών όπου ασχολήθηκε με το πιάνο, την αρμονία, τη σύνθεση. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο, μια όμορφη συγκυρία την φέρνει κοντά στον Γιάννη Σπανό που της προτείνει να συνεργαστούν και κάπως έτσι προκύπτουν και οι επόμενες συνεργασίες της με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Κώστας Χατζής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Δημήτρης Μητροπάνος! Τα τελευταία χρόνια οι συνέχισε να συνεργάζεται με σπουδαίους καλλιτέχνες καθώς εμφανίστηκε με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Βαγγέλη Γερμανό κ.α. Απ' την πρόσφατη επανεμφάνιση της με καινούριο υλικό, ξεχώρισε η νέα της σύνθεση "Αγάπη πλανόδια", καθώς μαζί της ερμηνεύει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας!
contact: www.krinionikolaou.gr
https://www.facebook.com/krinionikolaou

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".