HANDS ON



Είδος Παράστασης : Χοροθέατρο
Τίτλος : «Hands On»
Ομάδα: Καλλιτεχνικό Δίκτυο NorForSale
Ημερομηνίες : 11 και 12 Ιουνίου  στις 21:30
Θέατρο : Σύγχρονο Θέατρο

 


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Έρχεται στις 12 και 13 Ιούνιου στις 21:30 στο Σύγχρονο Θέατρο.
Το Καλλιτεχνικό Δίκτυο NorForSale που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολύ ενδιαφέρουσες διοργανώσεις, για ακόμα μία φορά μας γεμίζει με ανυπομονησία για την νέα παραγωγή που φέρει τον τίτλο "Hands On".
Επαγγελματίες χορευτές και ηθοποιοί συνενώνονται επί σκηνής με ερασιτέχνες σε μία χοροθεατρική παράσταση που αποτελεί δημιουργικό προϊόν ενός εργαστηρίου και του φωτογραφικού project "Hands On" του Γιώργου Ξηρογιάννη.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πρόκειται για μία παράσταση-ωδή στον άνθρωπο. Θέλουμε ο θεατής να γίνει κοινωνός του υπερανθρώπινου αιτήματος που ονομάζεται ζωή και που δεν είναι παρά μόνον μία επιταγή. Η περιπλάνησή μας μέσα στην ζωή συχνά αγγίζει τα όρια της τρέλας. Και αυτό εδώ είναι το σημείο που ο άνθρωπός συναντά το ατελές και πεπερασμένο όριό του και αυτή η επιταγή μετατρέπεται σε συντριβή.
Ο αποδεχόμενος την συντριβή άνθρωπος παύει να είναι απλώς ένα ον που απειλείται από την τάση της φθαρτότητας, το πεπερασμένο και τη θνητότητα και  αρχίζει να γίνεται συνάμα εκείνο το ον που αντιστέκεται σ΄ αυτή την τάση με την υπέρβαση των όρων της καθημερινότητας.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ : To Καλλιτεχνικό Δίκτυο NorForSale συμβάλει στην προώθηση της τέχνης και αντιμετωπίζει τον απλό καθημερινό άνθρωπο ως εν δυνάμει καλλιτέχνη. Αγαπημένη εμβληματική φράση: Dance, Act, Play ... otherwise we are lost!"

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες : Δευτέρα 11/6/18 και Τρίτη 12/6/18  -   Ώρα Έναρξης : 21:30

Εισιτήρια: 8,00€               Κρατήσεις : http://danceactplay.com/eventbooking


Σύγχρονο Θέατρο : Ευμολπιδών 45, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικού)

Επικοινωνία: 690 897 2144 -  694 486 2521


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Σκηνοθεσία – Δραματουργία : Γιάννης Μάντσης

Χορογραφία : Αλίκη Καζούρη     -         Χορογραφική συμμετοχή : Νίκος Καλύβας

Επιμέλεια Φωνητικών : Νίκος Στεφάνου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".