🎃 October 2017: Come @ zampple and we will treat you good!👻

Trick or Treat zampplers?
 
Ο Οκτώβριος θα είναι πολλά περισσότερα από τον 2ο μήνα του φθινοπώρου!
Για εσάς που δεν συνηθίζετε να γιορτάζετε το Halloween, σας περιμένουμε στο zampple και μείνετε ήσυχοι …  WE WILL TREAT YOU!
Αίτηση ανανέωσης - Εγγραφή - Διαγραφή προφίλ
Πώς συνδέονται όλα αυτά;
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει το εξής φαινόμενο: Μέλη που ενώ επιθυμούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους στο zampple, για κάποιους λόγους το αμελούν με αποτέλεσμα να περνάει σημαντικό διάστημα που βρίσκονται εκτός λέσχης και άρα να διαγράφεται το προφίλ τους.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος για να ξαναγίνουν μέλη, είναι να κάνουν εκ νέου  εγγραφή, επιστρέφοντας ωστόσο στο gold status (400 πόντοι).
 Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής πολύ απλά βήματα:
  1. Φροντίστε τον 3ο μήνα της συνδρομής σας να κάνετε αίτηση ανανέωσης. Έχετε στο μυαλό σας ότι μετά την λήξη της 3μηνης συνδρομής σας, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον 30 ημέρες. Αν παρέλθει αυτό το διάστημα, το προφίλ σας, για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων, διαγράφεται και θα πρέπει να κάνετε εκ νέου εγγραφή.
  2. Αν η αίτηση ανανέωσής σας έχει γίνει αποδεκτή, τότε πάλι θα έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες για να επισκεφθείτε το κατάστημα και να ολοκληρώσετε την διαδικασία. Αν ωστόσο περάσει το διάστημα των 30 ημερών, θα χρειαστεί να ξανακάνετε αίτηση εγγραφής.
Σε κάθε περίπτωση, φροντίζετε να κοιτάτε συχνά τα emails σας καθώς αποστέλλονται σχετικές υπενθυμίσεις.
Έτσι θα είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία προθεσμία και την ευκαιρία να είστε, για ακόμα 3 μήνες μέλη, της παρέας του zampple!
Sneak Peek Oκτωβρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".