O Κώστας Μπακογιάννης στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις στον ΙΑΝΟ | Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 20:30


Συναντήσεις Απρόβλεπτες στο cafe του ΙΑΝΟΥ
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 20:30
 Κώστας Μπακογιάννης

Στην πρώτη Απρόβλεπτη Συνάντηση της περιόδου 2017-2018 στον ΙΑΝΟ, η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα, συνομιλεί με τον περιφερειάρχη της Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη για το πως η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να μας δώσει σήμερα το υπόδειγμα της οικονομικής ανάκαμψης και σωστής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
https://www.youtube.com/watch?v=piBhGW8NEew


Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για τις  «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".