«Δίχως Σύνορα»: Ο Δημήτρης Κασσάρης ταξιδεύει από το “What a Wonderful World” μέχρι το “Σαν το Μετανάστη” στη νέα ψηφιακή κυκλοφορία της Spider Music

 «Δίχως Σύνορα»: Ο Δημήτρης Κασσάρης ταξιδεύει από το “What a Wonderful World” μέχρι το “Σαν το Μετανάστη” στη νέα ψηφιακή κυκλοφορία της Spider Music


.

Η Spider Music παρουσιάζει το νέο ψηφιακό άλμπουμ «Δίχως Σύνορα», με ερμηνευτή τον Δημήτρη Κασσάρη, μια ξεχωριστή συλλογή δέκα αγαπημένων τραγουδιών που επιστρέφουν μέσα από νέες, προσεγμένες επανεκτελέσεις.

Το άλμπουμ κινείται «δίχως σύνορα» ανάμεσα σε διαφορετικές γλώσσες, κουλτούρες και μουσικές παραδόσεις, συνδυάζοντας διεθνή κλασικά τραγούδια με σπουδαίες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου. Με τη χαρακτηριστική ερμηνευτική του ευαισθησία, ο Δημήτρης Κασσάρης προσεγγίζει κάθε τραγούδι με σεβασμό στην ιστορία του, χαρίζοντάς του παράλληλα μια σύγχρονη και προσωπική διάσταση.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται τα τραγούδια:

 

What a Wonderful World
My Way
Caminito
Shai
• Οι Γερανοί
• Με το Βοριά
• Μενεξέδες και Ζουμπούλια
• Σαν το Μετανάστη
• Δεν Σε Θέλω Πια
• Αργοσβήνεις Μόνη

 

Το «Δίχως Σύνορα» αποτελεί μια μουσική διαδρομή που ενώνει ηπείρους, εποχές και συναισθήματα, αποδεικνύοντας ότι τα μεγάλα τραγούδια παραμένουν πάντα επίκαιρα όταν ερμηνεύονται με αλήθεια και ψυχή.

Η κυκλοφορία είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ τα επίσημα releases φιλοξενούνται στο κανάλι της Spider Music στο YouTube.

#DimitrisKssaris #SpiderMusic #DixosSynora

https://www.youtube.com/watch?v=bvZNsldGrIM&list=PLH1B8yetNDinpMWwvsgP6A2uIbtcs8_kY&index=2

 

 

Spider Music
Music Without Borders

 

 

Σημείωμα του Δημήτρη Κάσσαρη:

Ευρώπη, Ασία, Αμερική, τα τραγούδια εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και ενώνουν τους ανθρώπους, τραγουδώντας το δώρο της ζωής, τον αγώνα της επιβίωσης και τα πάθη του έρωτα και της αγάπης.

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες Μανώλη Ανδρουλιδάκη (κλασσική κιθάρα), Σάκη Νεγρίν (ενορχήστρωση, κιθάρα), Αρετή Κοκκίνου (Μαντολίνο), Θέλμα Καραγιάννη (τραγούδι, κρουστά), και όλους, όσους μουσικούς, που κατά καιρούς έπαιξαν στα προσωπικά μου Live και τραγούδησα αυτά τα τραγούδια με σεβασμό στους δημιουργούς τους. Ευχαριστώ την εταιρεία Spider, την κα Μάγνη και τους συνεργάτες της που αγκάλιασαν αυτή την συλλογή με ενθουσιαμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".