Street Party για τα 10 Χρόνια του περιοδικού «σχεδία»


 

Street Party για τα 10 Χρόνια του περιοδικού «σχεδία»

 

Με μουσική, ονειρικές σαπουνόφουσκες και έκθεση γνωστών σκιτσογράφων γιορτάζουμε

το φετινό «Athens City Festival» στο σπίτι της «σχεδίας», στην καρδιά της Αθήνας.


Κυριακή 28 Μαΐου, 19:00

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα (Στον πεζόδρομο της Νικίου)

Είσοδος ελεύθερη

 

A picture containing bubble, liquid bubble, fluid, sphere

Description automatically generated

 

Ένα κεφάτο street party για μικρούς και μεγάλους, στο σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία», το «σχεδία home» στον πεζόδρομο της Νικίου. 

 

Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θεοδόσης Μίχος (Best 92.6), και Dj Snatch (Athens Voice 102.5), και Ρουμπίνη Σταγκουράκη ‘’RoubiRoubiRoubi’’ (Kosmos 93.6) φροντίζουν να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές επιλογές τους καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι.

 

Ταυτόχρονα, οι La Petite Marguerite ζωντανεύουν στιγμές χαράς, ονείρου και ανεμελιάς σε μία “Ζώνη Ελεύθερης ΣαποοοΟΟοοουνΟόΟφοοΟοουσκας”. Ένα συλλογικό αιωρούμενο παιχνίδι με σαπουνόφουσκες που αναδεικνύει τη σημασία του εδώ και του τώρα, την αξία του βιώματος αλλά και τη δύναμη του παιχνιδιού μέσα στην πόλη.

 

Στους τοίχους του “σχεδία home”, οι επισκέπτες θα δουν την δεύτερη έκθεση που διοργανώνεται με αφορμή τα 10 χρόνια της “σχεδίας”. Εικονογραφήσεις, κόμικς και σκίτσα των αγαπημένων συνεργατών του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου, SoloupΜιχάλη ΚουντούρηΤάσο Αναστασίου και Βαγγέλη Χερουβείμ μας κάνουν να γελάσουμε, να σκεφτούμε, να θυμηθούμε ακόμη και να ξεχαστούμε.

 

Σας περιμένουμε στο “σχεδία home” για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του καλοκαιριού στην υπέροχη πόλη μας!

 

Εκδήλωση:

Street Party για τα 10 Χρόνια του περιοδικού Σχεδία
Κυριακή 28 Μαΐου 2023

19:00-23:00

Στον πεζόδρομο της Νικίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα δρώμενα της βραδιάς.

 

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

 

Πληροφορίες:                     

 

Περιοδικό δρόμου «σχεδία»

2130231220 | culture@shedia.gr | www.shedia.gr

 

 

...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική