Γιάννης Κότσιρας - Γιώτα Νέγκα και αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου στο Anodos Live Stage

 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

 

Και αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου

 

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις τους και μετά από μεγάλη ζήτηση, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα θα μας ταξιδέψουν μουσικά  για ακόμη ένα Σάββατο.

 

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν ξανά τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό Ελληνικό τραγούδι και ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο - ορόσημο της Πειραιώς.

 

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον «Σασμό» και τον «Φύλακα Άγγελο», μέχρι το «Τσιγάρο» και το «Έλα και Κόψε Με στα Δυο» κι από το «Με τα Μάτια Κλειστά», και «Το Δίκιο μου» μέχρι το «Βρες μου έναν άλλον» και το «Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

 

Γιώτα Νέγκα και Γιάννης Κότσιρας μαζί στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Κώστας Μιχαλός: κιθάρες

Hρακλής Παχίδης: τύμπανα

Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι - Λαούτο 

Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες 

Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί

Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Επιμέλεια Παραγωγής: ΜENTA ART EVENTS - www.menta3.com
Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα - email: mdroutsa@gmail.com Τηλ : 6942065888

 

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι συστάσεις της πολιτείας, η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".