MASTER CLASS σε σκηνοθεσία Ο. Παπασπηλιόπουλου με την Μ. Ναυπλιώτου || 4ος ΧΡΟΝΟΣ || ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ από 1 Νοεμβρίου 2021 || Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

 


MASTER CLASS

Η θρυλική παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς,
αλλάζει στέγη και συνεχίζεται για 4η χρονιά στο θέατρο Παλλάς!

 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
από 8 Νοεμβρίου 2021

κάθε Δευτέρα & Τρίτη
για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας η Μαρία Ναυπλιώτου,
σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου
και μετάφραση Στρατή Πασχάλη.


Η προπώληση ξεκίνησε!

Κλείστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ

ή τηλεφωνικά στο 211 800 5141


ΓΙΑ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

https://youtu.be/r5-AJzskQLg

 

Το MASTER CLASS του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση - φαινόμενο που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς.

Το Θέατρο Παλλάς, μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

Από Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει ξανά τον μύθο της συγκλονιστικής ελληνίδας, που υπήρξε η μεγαλύτερη Φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία.


ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

 

Θέατρο Παλλάς

(Βουκουρεστίου 3-5 - τηλ: 2103213100)

 

MASTER CLASS

του Terrence McNally

 

Σον ρόλο της Μαρίας Κάλλας η Μαρία Ναυπλιώτου.


Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις 20:30

Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 15€ - 50€

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


τηλεφωνικά στο 211 800 5141

 

online στο VIVA.gr

 

και στα ταμεία του θεάτρου Παλλάς,

(τηλ: 2103213100)

 

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

PRIME ENTERTAINMENT


 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".