ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Αναστασία Μουτσάτσου - "Απ' το μέλλον κι απ' το παρελθόν"

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Αναστασία Μουτσάτσου

"Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν"


Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Στίχοι: Ουρανία Πατέλλη 

 




Αρκετό καιρό μετά την τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η Αναστασία Μουτσάτσου επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους της Ουρανίας Πατέλλη.

Ένα λιτό αλλά δυνατό χασάπικο, με τίτλο “Απ’ το μέλλον κι απ’ το παρελθόν”, ερμηνευμένο με τον χαρακτηριστικό λυρικό τρόπο της Μουτσάτσου. Ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ειδικά γι αυτήν πριν λίγους μήνες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη.

Το τραγούδι προλογίζει την δισκογραφική επιστροφή της Αναστασίας Μουτσάτσου, με ένα album με τον ίδιο τίτλο και συνθέσεις των Νίκου Ξυδάκη, Γιώργου Ανδρέου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιώργου Καζαντζή, Παντελή Θαλασσινού, Απόστολου Ρίζου, Θέμη Καραμουρατίδη, Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη και της Ευτυχίας Μητρίτσα, όλα σε στίχους της ανερχόμενης στιχουργού Ουρανίας Πατέλλη.

Υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση οι Γιώργος Ανδρέου και Κώστας Μπουντούρης.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου, Αναστασία Μουτσάτσου, Αγγελος Σφακιανάκης

Παραγωγή: Μικρός Ήρως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS