Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχεται τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη


ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ | ΘΕΜΑ: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


Link Φωτογραφικού υλικού:


Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο café του ΙΑΝΟΥ υποδέχονται τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, που θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα για το πως οραματίζεται το μέλλον του θεσμού και την ανανοηματοδότηση της σχέσης του θεάτρου με τους θεατές στην εποχή μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Λιγνάδη
Είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του κριτικού θεάτρου και συγγραφέα, Τάσου Λιγνάδη. Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί στο θέατρο ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης σε πολλές παραστάσεις. Επίσης, έχει διδάξει υποκριτική σε δραματικές σχολές, σχολεία και πανεπιστήμια. Τον Αύγουστο του 2019 ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Link Εκδήλωσης:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Είδαμε και προτείνουμε: Εσύ και τα σύννεφά σου του Έρικ Βέστφαλ στο Θέατρο Μετς