Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχεται τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη


ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ | ΘΕΜΑ: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


Link Φωτογραφικού υλικού:


Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο café του ΙΑΝΟΥ υποδέχονται τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, που θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα για το πως οραματίζεται το μέλλον του θεσμού και την ανανοηματοδότηση της σχέσης του θεάτρου με τους θεατές στην εποχή μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Λιγνάδη
Είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του κριτικού θεάτρου και συγγραφέα, Τάσου Λιγνάδη. Έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί στο θέατρο ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης σε πολλές παραστάσεις. Επίσης, έχει διδάξει υποκριτική σε δραματικές σχολές, σχολεία και πανεπιστήμια. Τον Αύγουστο του 2019 ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Link Εκδήλωσης:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".