Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΙΑΝΟΥ με θέμα «Αντιθέσεις»



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ


Link Φωτογραφικού υλικού:
            https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/f/b/fb-banner-1200x628_diagvnismos-fwtografias_anakoinwsh.jpg


Ο ΙΑΝΟS, σε συνέχεια των περσινών διαγωνισμών «Η Αθήνα και το Βιβλίο», πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Αντιθέσεις».

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει Α) τους τρείς (3) μεγάλους νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν ξεχωριστά δώρα*, Β) τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο Café του ΙΑΝΟΥ από την ημέρα της εκδήλωσης μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, καθώς και Γ) τις εκατό (100) επιλεγμένες φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν σε σελιδοδείκτες του ΙΑΝΟΥ και θα μοιραστούν  εντός των ημερών.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη (φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο (καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη (σκηνοθέτης), οι οποίοι θα ανακοινώσουν και το σκεπτικό επιλογής των νικητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

Διάρκεια έκθεσης: 19 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου, 2019

Σας περιμένουμε!

*Θυμίζουμε πως οι τρεις (3) πρώτοι νικητές κερδίζουν
  • 1ο βραβείο: Μία Ετήσια Υποτροφία Σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην Ειδικότητα της Φωτογραφίας
  • 2ο βραβείο: Ένα διήμερο ταξίδι σε προορισμό του εσωτερικού
  • 3ο Βραβείο: Ένα ξεχωριστό λεύκωμα φωτογραφίας

Link Εκδήλωσης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".