ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ - 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΤΣΗ 8

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στις 20:30



Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α.), όπως επίσης και μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ο. Ελύτη, Γ Σεφέρη (σε πρώτη εκτέλεση), σε σύνθεση Στ. Κορκολή.



Ερμηνεία : Σοφία Μανουσάκη

Σαξόφωνο – φλάουτο : Βασίλης Δεφίγγος

Κιθάρα : Κωστής Πυρένης

Πιάνο : Στέφανος Κορκολής

TV SPOT

Αποτέλεσμα ÎµÎ¹ÎºÏ Î½Î±Ï‚ για ΣÎΕΦΑΠΠΣ ΠΠΡΠΠΛΗΣ - ΣΠΦΙΑ ΠΑΠΠÎΣΑΠΗ ~ ÎΡΑΓΠÎΔΑΠΕ ÎÎ ÎΣ ΠΠΙΗÎΕΣ ΠΑΣ

INFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:30


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ : 25.00 EURO

ΖΩΝΗ Α : 22.00 EURO

ΖΩΝΗ Β : 18.00 EURO

ΖΩΝΗ Γ : 15.00 EURO

ΑΜΕΑ : 15.00 EURO

EΞΩΣΤΗΣ : 12.00 EURO     ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΙΑΣ : 10.00 EURO



ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ηλεκτρονικά : VIVA GR & VIVA WALLET

Τηλεφωνικά :   11876


ΣΤO TAMEIO ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ




ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : CELESTIAL ARTS & ENTERTAINMENT PRODUCTIONS

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 210 9967562 – 698 2178813

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".