Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟ CAFE TOY IANOY

Email Image


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟ CAFÉ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η Τασούλα Επτακοίλη εγκαινίασε, στον κατάμεστο χώρο του IANOS CAFE, τις «Συναντήσεις με μουσικούς» της σεζόν 2017-2018 με προσκεκλημένο τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Η συζήτηση καθήλωσε το κοινό χάρη στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια του γνωστού καλλιτέχνη. Μίλησε με αγάπη για την μητέρα του, τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την γενέτειρά του την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αίσθηση προκάλεσε το flashbackπου έγινε με τη συνοδεία φωτογραφιών αλλά και με ιστορίες που ακούστηκαν από τον ίδιο για πρώτη φορά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπέγραψε δίσκους, φωτογραφήθηκε και τραγούδησε δικές του επιτυχίες αλλά και «Τα τρένα που φύγαν» του Σταύρου Ξαρχάκου και το «Καληνύχτα μη φοβάσαι» του Σταμάτη Κραουνάκη, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε όλους όσους ήταν κοντά του αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν ζωντανά την εκδήλωση μέσα από το κανάλι του ΙΑΝΟΥ στο youtube αλλά και από το facebook.

Mε την παρουσία τους και τα όμορφα λόγια τους τίμησαν τον καλλιτέχνη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί ακόμη καλοί του φίλοι.

Δείτε όλη την εκδήλωση εδώ
Email Image

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".