🎵 Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ

 

Η αγαπημένη σειρά συναυλιών Parklife ολοκληρώνεται, φέτος, με τη συναυλία Queen Symphonic. H Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ, παρουσιάζουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος όλες τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen.

Φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου
Τραγούδια που σημάδεψαν για πάντα τη rock μουσική, όπως τα “We will rock you”, “We are the champions”, “The show must go on”, “Bohemian rhapsody”, “I want to break free”, “Another one bites the dust”, “I want it all” και πολλές ακόμη επιτυχίες, θα αποδοθούν συμφωνικά, με απόλυτο σεβασμό στο πρωτότυπο μουσικό κείμενο, από τον συνθέτη Αχιλλέα Γουάστωρ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μουσική διεύθυνση Γιάννη Χατζηλοΐζου και διδασκαλία χορωδίας Μιχάλη Παπαπέτρου.

Κώστας Μπαλταζάνης, ηλεκτρική κιθάρα
Ιάσωνας Γουάστωρ, ντραμς
Παναγιώτης Ανδρέου, ηλεκτρικό μπάσο 
Αχιλλέας Γουάστωρ, πιάνο 

Κυριακή 08/09, 21:00
Ξέφωτο
Είσοδος ελεύθερη

Υπηρεσία Shuttle Bus — Επιπλέον δρομολόγια

Σύνταγμα - ΚΠΙΣΝ - Σύνταγμα: 
Σε συνεχή ροή για το διάστημα 20:00 - 21:00

ΚΠΙΣΝ - Σύνταγμα:
22:30 & 23:00 

→ Δείτε τα δρομολόγια αναλυτικά

Περισσότερα
Έρχονται στο ΚΠΙΣΝ:
SNFCC Green Weekend 2024

Ένα πράσινο φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες που περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις για το μέλλον της αστικής ζωής, εκθέσεις, προβολή ταινίας, συναυλία, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών και wellness δραστηριοτήτων.

Σάββατο 21 & Κυριακή 22/09 | Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
→ Δείτε το πρόγραμμα
I dream of... the welcome party

Η δεύτερη γενιά του SNFCC Youth Council είναι εδώ και το γιορτάζει με ένα πάρτι και DJ sets από τον Tetteris και την Kvadosh!

Τετάρτη 11/09, 20:00 | Φάρος
→ Περισσότερα
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμος δημόσιος χώρος έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW), παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες τον Φεβρουάριο του 2017. Περιλαμβάνει τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, έκτασης 210 στρεμμάτων, που αποτελεί τον μεγαλύτερο δημόσιο μεσογειακό κήπο στον κόσμο. Μέσα από τη συνεχή υποστήριξη του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει να επιτελεί τον ρόλο του ως ένας χώρος ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους. Από τη σύλληψη της ιδέας έως και τον Φεβρουάριο του 2026, το ΙΣΝ θα έχει διαθέσει στο ΚΠΙΣΝ συνολικά €633 εκατομμύρια ($764 εκατομμύρια).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".