Cobalt Music: Alexandra Sieti

 

September 2024

WELCOME TO OUR
NEWS BULLETINS!

Η πιο coolμόντερνα και ταλαντούχα ανερχόμενη καλλιτέχνης, Alexandra Sieti,

μας υπενθυμίζει, γεμάτη ενέργεια και δυναμική, πως ήρθε για να μείνει!

Ολόγραμμα στο Μετρό Συντάγματος

Η Alexandra μάγεψε το κοινό με το νέο της τραγούδι "She’s a Lover", σε ένα

μοναδικό performance στο Σύνταγμα, σε μορφή ολογράμματος, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, που συνέβη για πρώτη φορά.


Η εμφάνιση διήρκησε από την Πέμπτη 18 Ιουλίου έως το Σάββατο 20 Ιουλίου στον σταθμό του μετρό Σύνταγματος. Το ιδιαίτερο αυτό performance αποτέλεσε ακόμα μία απόδειξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας της Αλεξάνδρας, με εκατοντάδες επιβάτες του μετρό να σταματόυν γεμάτοι περιέργεια και ενθουσιασμό να βγάλουν βίντεο και φωτογραφίες!

Συνέντευξη στην AMIYIAMI

Στο νέο επεισόδιο του podcast "ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ" της πολύ επιτυχημένης YouTuber AMIYIAMI, η Αlexandra Sieti μοιράζεται  τον ενθουσιασμό της για το νέο της κομμάτι "She's a Lover," αλλά και πραγματοποιεί μαθήματα φωνητικής στην Άννα-Μαρία Βέλλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Alexandra αποκαλύπτει τη μουσική της πορεία, ξεκινώντας από τον έρωτά της για τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, αναπολεί την συνεργασία με τους καλλιτέχνες θρύλους όπως τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά αναφέρεται και στις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της μουσικής, καθώς και την εμπειρία της στο The Voice.

Η Alexandra μοιράζεται επίσης τις σκέψεις της για τη σημασία της αυθεντικότητας στη μουσική και την ανάγκη να παραμένει πιστή στον εαυτό της, ανεξαρτήτως των προκλήσεων.


Podcast με τον Mr.Music

Το Home Studio Podcast με τον Δημήτρη Mπάρμα (Mr. Music) φιλοξένησε την Alexandra Sieti, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε τις εμπειρίες που διαμόρφωσαν τη μουσική της πορεία, από τις επιρροές που την εμπνέουν μέχρι τις δυναμικές live εμφανίσεις της.


Αναφέρεται επίσης στην εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και δίνει συμβουλές σε νέους μουσικούς που σκέφτονται να συμμετάσχουν σε talent show.
Η Alexandra εξηγεί πώς οι πολυάριθμες μουσικές επιρροές της συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική μουσική της ταυτότητα, και πως την εμπνέουν στο να θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται καλλιτεχνικά.


Τέλος, η Alexandra αναλύει τη σημασία της σωστής διαχείρισης των social media στη σύγχρονη εποχή, τονίζοντας την αυθεντικότητα ως κλειδί για την επιτυχία.

Συνέντευξη στο ELLE


Στο τεύχος Αυγούστου του ELLE, η Alexandra Sieti ανοίγεται και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα.


Επίσης αποκαλύπτει ότι το επόμενο single της είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας δημιουργικής περιόδου στην καριέρα της.


Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ΒΗΜΑ, η Alexandra μιλάει για τον ιδιαίτερο συνδυασμό της soul, της jazz και της pop στη μουσική της, και για το καλοκαιρινό remix του πρώτου της single "She’s a Lover", σε συνεργασία με τον DJ Tareq, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Facebook icon
Instagram icon
YouTube icon
TikTok icon
Logo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".