Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ | Άνοιξαν οι εγγραφές των θεατρικών εγραστηρίων | παιδιών, ενηλίκων και ηθοποιών

 

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΣ

 





 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εκεί που ο ερασιτέχνης ηθοποιός γίνεται επαγγελματίας δημιουργός.

 

Το θέατρο είναι ο μόνος θεσμός στον κόσμο που πεθαίνει για 4.000 χρόνια αλλά δεν υπέκυψε ποτέ. Απαιτεί σκληρούς και αφοσιωμένους ανθρώπους για να το κρατήσουν ζωντανό.

 

Με 2 Τμήματα κάθε Σάββατο 11:00 – 16:00 & Κυριακή 13:00 – 18:00

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ  σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις το όνειρό σου, να αποκαλύψεις την μαγεία του θεάτρου και να εξερευνήσεις τα μυστικά της τέχνης του ηθοποιού. Στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ θα βρεις ένα δημιουργικό περιβάλλον γεμάτο πάθος και αγάπη για το θέατρο και θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να εξερευνήσεις την εκφραστικότητά σου.

 

Μέσα από διάφορες τεχνικές, και ασκήσεις και συνεργατικά παιχνίδια στην πράξη και την έκφραση, θα εμβαθύνεις στην καλλιτεχνική διαδικασία της ερμηνείας και θα ανακαλύψεις την ευελιξία, την αυθεντικότητα και την ευαισθησία του ηθοποιού μέσα σου. Το εργαστήρι αποτελεί μια πλατφόρμα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, όπου θα ανακαλύψεις και θα αναπτύξεις την δημιουργική σου φωνή και την καλλιτεχνική σου ταυτότητα.

 


Από αυτή την σεζόν στο θέατρο ΔΡΟΜΟΣ θα λειτουργήσουν 2 τμήματα θεατρικού εργαστηρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο όπου και τα δυο θα παρουσιάσουν στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς τις δράσεις μέσα από μια παράσταση. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα που σας ενδιαφέρει (Σάββατο ή Κυριακή) και θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα. τους καθηγητές και το έργο στο οποίο θα εργαστούμε και θα παρουσιάσουμε στη σκηνή του ΔΡΟΜΟΥ.

 

‼️ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ‼️

👍 Δες το προσφερόμενο πρόγραμμα κάθε τμήματος και τα έργα που θα συμμετέχεις και κάνε ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα την αίτησή σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

📞  210 88 18 906 & 6977 44 84 23 (19:00 - 21:00)

📩  dromostheatre@gmail.com

Αγ. Μελετίου - 25 & Κυκλάδων | ΚΥΨΕΛΗ

Περισσότερα για το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων:

https://dromostheatre.gr/project/theatre-lab/

ΤΜΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ:

https://dromostheatre.gr/project/theater-lab-season-4b/

ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

https://dromostheatre.gr/project/theater-lab-season-4a/

 

Διδάσκουν: Ήρα Δαμίγου – Υποκριτική, Σάββας Πογιατζής – Θεωρία της Υποκριτικής,

Δάφνη Μαρκάκη – Κινησιολογία,

Γιώργος Λιάκος – Μουσική,

 Εμμανουήλ Μαύρος – Σκηνοθεσία.

 

 




 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

 

Το ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΣ και η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΔΕΙΑ ανακοινώνουν την έναρξη εξάμηνου θεατρικού εργαστηρίου, από τον Νοέμβριο – 2024 έως τον Ιούνιο – 2025 για απόφοιτους ηθοποιούς δραματικών σχολών με θέμα τον “ΤΙΤΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με σκοπό την δημιουργία ενός έργου 12 παραστάσεων στον χώρο του θεάτρου ΔΡΟΜΟΣ τον ΟΚΤΏΒΡΙΟ του 2025.

 

Σε αυτό το θεατρικό εργαστήρι θα γίνει μία σπουδή στο συγκεκριμένο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, θα δουλέψουμε τις βασικές θεματικές υποκριτικής του ελισαβετιανού θεάτρου και θα γνωρίσουμε τα πρώτα στάδια του ρεαλισμού.

 

Στόχος μας σε κάθε μάθημα είναι να εργαζόμαστε πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές του έργου και βασικούς πυλώνες υποκριτικής, όπως προσοχή, φαντασία, δράση, συνθήκες, γεγονός, σχέσεις.

 

Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα γίνει η τελική επιλογή και διανομή και θα προγραμματιστούν εντατικές πρόβες για την παρουσίαση του έργου τον Οκτώβριο του 2025.

 

Σε αυτό το Θεατρικό Εργαστήριο:

 

·         Υπολογίζουμε κάποιες ώρες εργασίας και στο σπίτι.

·         Θα γίνονται συζητήσεις πάνω στις σκηνές και θα λειτουργούμε αυτοσχεδιαστικά πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές που θα σας ζητούνται.

·         θα κάνουμε ασκήσεις για την αντίληψη και την προσοχή.

·         Θα δοκιμάζουμε συνθήκες που απαιτούν οι σκηνές, θα αυτοσχεδιάζουμε και θα παίζουμε.

 

Το Θεατρικό Εργαστήριο Ηθοποιών καθοδηγείται από τον σκηνοθέτη Εμμανουήλ Γ. Μαύρο.

 

‼️ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ‼️

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

📞  210 88 18 906 & 6977 44 84 23 (19:00 - 21:00)

📩  dromostheatre@gmail.com

Περισσότερα για το εργαστήριο ηθοποιών:

https://dromostheatre.gr/project/theater-labs-for-actors/

ΑΙΤΗΣΗ:

https://forms.gle/Ut4uu7ziStfWqFw97

 

 

 



 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Τμήμα θεατρικού παιχνιδιού με την ηθοποιό, νηπιαγωγό και θεατροπαιδαγωγό ΓΙΩΤΑ ΤΣΙΟΤΣΚΑ

 

4-6 ετών κάθε ΤΡΙΤΗ στις 17:30 – 19:00

7-12 ετών κάθε ΠΕΜΠΤΗ στις 17:30 – 19:00

 

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας:

 

Στα πλαίσια του τμήματος τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα θεατρικά μέσα και εργαλεία, όπως η επαφή με το σώμα και η εκφραστική κίνηση, η χρήση συμβόλων, η εξοικείωση με τις έννοιες χώρος-χρόνος, η ανάπτυξη του προφορικού λόγου, η μίμηση, η υπόδηση ρόλων, η δραματοποίηση και η συν δημιουργία σε ένα ομαδικό πλαίσιο.

 

Μέσα από ειδικά επιλεγμένα παιχνίδια (κινητικά, ρυθμικά, γλωσσικά, συμβολικά, αισθήσεων, φαντασίας κ.τ.λ), που συμβαδίζουν με τα χαρακτηριστικά της ηλικίας και του αναπτυξιακού σταδίου των παιδιών, δίνουμε τη δυνατότητα στα ίδια να αλληλοεπιδράσουν με τους συνομήλικους τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, να γνωρίσουν και να εξελίξουν τα εκφραστικά τους μέσα, ανακαλύπτοντας έτσι στοιχεία του εαυτού τους και του κόσμου που τα περιβάλλει.

 


‼️ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ‼️

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

📞  210 88 18 906 & 6977 44 84 23 (19:00 - 21:00)

📩  dromostheatre@gmail.com

Περισσότερα για τα Τμήματα θεατρικού παιχνιδιού

https://dromostheatre.gr/project/kids-theatre/

ΑΙΤΗΣΗ:

https://forms.gle/wCL82ayMcqruVeV87

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".