Caja de Musica Λευτέρης Ελευθερίου - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

 

Logo

Λευτέρης Ελευθερίου

και

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος


Παρασκευή 5 &12 Μαΐου


Το αχτύπητο δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος αφήνουν τον ηλεκτρικό ήχο και μας γυρνάνε στην εποχή των μπουάτ σε ένα ακουστικό πρόγραμμα.

Ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα με χιούμορ αλλά και τρυφερότητα και γίνονται μαζί μας μια παρέα κλείνοντας πονηρά το μάτι στα στερεότυπα.

Δύο πληθωρικοί καλλιτέχνες με minimal αλλά ροκ διάθεση έρχονται να μας συνεπάρουν με τραγούδια του Αλκιβιάδη αλλά και αγαπημένα τραγούδια που ταξιδεύουν από τον Χατζιδάκι στους Beatles και από τους Κατσιμίχα στους Radiohead.

Μαζί τους στα τύμπανα οΣ τέλιος Πασχάλης και στο πιάνο το ακορντεόν και το μπάσο ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.


info:
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 10€
Caja de musica - Σινώπης 27& Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 - 21.00) & info@cajademusica.gr


Χορηγοί Caja de Musica:
Documento
Κουτί της Πανδώρας
Εφημερίδα των Συντακτών
H Αυγή
www.culturenow.gr
www.ogdoo.gr
www.full-time.gr
www.noizy.gr
www.streetradio.gr
www.boemradio.gr
www.sinwebradio.gr
La vita Radio
www.ngradio.gr
keysmash magazine
Radio Paris
www.mousikesebeeries.gr
Cocktail Radio

www.musicroom.gr


Εκδήλωση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS