Η Γεωργία Νταγάκη στο Σταυρό του Νότου - Σάββατο 29 Απριλίου. Special guest: Μιχάλης Τζουγανάκης

 



Η Γεωργία Νταγάκη
στο Σταυρό του Νότου.

Σάββατο 29 Απριλίου
   


Opening guest: Topos
                         
 Special guest: Μιχάλης Τζουγανάκης




 

Η Γεωργία Νταγάκη μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, το Σάββατο 29 Απριλίου.



Η Γεωργία Νταγάκη έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πληθώρα συνεργασιών, παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου μια παράσταση που αποτυπώνει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιωμάτων.

Ισορροπώντας άρτια ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία με τη λύρα και τη μπάντα της ανεβαίνει στην σκηνή και καλεί για πρώτη φορά τον διεθνούς φήμης καταξιωμένο λαουτίστα  Μιχάλη Τζουγανάκη. 
Δυο μουσικοί που μοιράζονται και διαδίδουν την ίδια μουσική κληρονομιά θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για μια συναρπαστική βραδιά.

Την παράσταση θα ανοίξουν οι “Topos” μια ξεχωριστή μπάντα από το Ρέθυμνο Κρήτης που συνδυάζει  Κρητική σούστα, παραδοσιακά γυρίσματα στη φωνή, ποπ, ροκ και new age folk!
Η συμμετοχή της Γεωργίας στον πρώτο τους δίσκο και στην live παρουσίαση, έδωσε το έναυσμα για τη σύμπραξη αυτή.

Όλοι μαζί θα ανταμώσουν στη σκηνή με σπουδαία και αγαπημένα τραγούδια προσκαλώντας μας σε μια ξέφρενη κρητική γιορτή!


Τιμή εισόδου: 13€ 
Ωρα έναρξης: 22:00 

Σταυρός του Νότου - Κεντρική σκηνή: Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος     
               


Επί σκηνής:
Γεωργία Νταγάκη

Μουσικοί:
Πάνος Γεωργόπουλος (κιθάρες)
Λουκάς Καλαντζάκος  (τύμπανα)
Γιώργος Χριστοδουλάκος (μπάσο) 
Ηχοληψία: Μάκης Δρακόπουλος

Guests
Μιχάλης Τζουγανάκης

Topos
(Μέλη των Topos):
Ματθαία Σπιταδάκη (φωνή)
Ελένη Αλεξαντωνάκη (πληκτρα/ μπάσο)
Αργύρης Έξαρχος (ηλεκτρική κιθάρα)
Φίλιππος Ζειμπέκογλου (τύμπανα)
Βαγγέλης Μαμαλάκης (λαούτο)

Οργάνωση παραγωγής: Άγγελος Γρίσπος- Artonica Productions


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".