Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10ο Καλλιτεχνικό Summer Camp - ΜΟΡΦΕΣ ΈΚΦΡΑΣΗΣ

 

SUMMER CAMP 2023

10ο Καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης (5-15 ετών)

Στην αγκαλιά της Φύσης η Τέχνη και το παιχνίδι μοιράζουν χαμόγελα και ξεγνοιασιά!


 

 

Ένα ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-15 ετών κάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη. Το πρόγραμμα που είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά της κάθε ηλικιακής ομάδα (Νήπια – πρώτες τάξεις του Δημοτικού – μεγάλες τάξεις του Δημοτικού – Γυμνάσιο) ενθαρρύνει τα παιδιά να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και τα να αναπτύξουν τα προσωπικά τους ταλέντα!

 

Η Φύση μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της

 

Ο πανέμορφος Βοτανικός κήπος Διομήδους μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά του αλλά και την ευκαιρία να βιώσουμε τη ζωή μέσα στη Φύση.

Τα οφέλη για το παιδί είναι τεράστια καθώς του χαρίζει χώρο και αισθήσεις που το βοηθούν στην ευρύτερη του ανάπτυξη. Οι τέχνες αναπτύσσουν την προσωπική του έκφραση, τη Φαντασία του και την πίστη στις ικανότητές του.  Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!

 

Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp

 

Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 7:45 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:45 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ. Στη συνέχεια τα παιδιά τρώνε, είτε δικό τους φαγητό ή από το μενού, Μετά τις 2:00 μ.μ. οι γονείς που το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδά ανά μια ώρα. Όσα παιδιά παραμένουν μετά τη 2:00 μ.μ. ακολουθούν το πρόγραμμα της Ελεύθερης έκφρασης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική , παιχνίδια ανακάλυψης κ.α.). Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά το αργότερο στις 4:00 μ.μ.

Για όσους γονείς δεν μπορούν υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των παιδιών από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Όπου μπορούν να έρχονται να τα παίρνουν την ώρα που τους βολεύει.

Τα παιδιά που θα έρχονται με Πούλμαν αναχωρούν στις 3:45 μ.μ. από το camp.

 

 

Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα

 

09:00 – 09:30 Παιχνίδια καλημέρας

09:30 – 10:15 1ο εργαστήριο (πχ: θεατρικό παιχνίδι)  

10:15 – 10:30 Δεκατιανό

10:30 – 11:30 2ο εργαστήριο (πχ: Τραγούδι και ορχήστρα)

11:30 – 12:00 3ο εργαστήριο (πχ: Χορός)

12:00 – 13:00 4ο εργαστήριο (πχ: Εικαστικά – κατασκευές)

13:00  Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος

13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα

14:00 -16:00  Ελεύθερη Έκφραση ( ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι, παιχνίδια escape room στη φύση κ.α.)

16:00 – 18:00 Φύλαξη (έξτρα παροχή)

 

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα ανά εβδομάδα:

 

1η Εβδομάδα: Το δάσος είναι...

Μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη  ανακαλύπτουμε τον ρόλο του δάσους στη ζωή μας, τα ζώα και τα φυτά που συνυπάρχουν σε αυτό, τα δώρα που μας χαρίζει και την έμπνευση για έναν κόσμο πιο κοντά στο οικοσύστημα. Παραμύθια – Μύθοι – Τραγούδια και ποιήματα γίνονται συνοδοιπόροι στην ανακάλυψη μας.

2η Εβδομάδα: Το ταξίδι του ποταμού...

Το ποτάμι μας προσκαλεί σ’ ένα μακρύ ταξίδι και μας αποκαλύπτει πόλεις, ανθρώπους, τρόπους ζωής και κατασκευές που παράγουν ενέργεια. Μύθοι και Τραγούδια – πλάσματα της Φύσης και της Φαντασίας.

3η Εβδομάδα: Ένα ατελείωτο σύμπαν...

Αστέρια και πλανήτες, εξωγήινοι και διαστημικά ταξίδια, όνειρα και στόχοι των ανθρώπων για τον κόσμο που βρίσκεται εκεί ψηλά στο ατέλειωτο σύμπαν… Η δημιουργία του κόσμου μέσα από μύθους και Τιτάνες!

4η Εβδομάδα: Η ζωή του βυθού...

Ο κόσμος του βυθού… πλούσιος σε χρώματα και σχήματα μας χαρίζει μια ατέλειωτη ποικιλία πλασμάτων και περιπετειών που εξάπτουν τον νου! Ιστορίες για πειρατές και ψαράδες, γοργόνες μας ευαισθητοποιούν και μας κάνουν ενεργούς υποστηρικτές του θαλάσσιου κόσμου!

5η Εβδομάδα: Τα ξωτικά του δάσους!

Νεράιδες και Νύμφες, Αρχαίοι Θεοί και μυθικοί Γίγαντες, νάνοι και μικρά ξωτικά , το δάσος είναι γεμάτο παραμύθια και ιστορίες από τα παλιά!

6η Εβδομάδα: Ο κόσμος ανάποδα...

Και αν ο κόσμος δεν ήταν έτσι όπως είναι πώς θα ήταν; Ελάτε να φτιάξουμε τον δικό μας κόσμο, εκεί όπου όλοι θα ζούσαν με έναν τρόπο διαφορετικό! Πως θα ήταν τα σπίτια; Τα ρούχα; Το σχολείο; Ελάτε να τον φτιάξουμε!

7η Εβδομάδα: Οι άνθρωποι της γης!

Χρώματα , συνήθειες, χοροί, και μύθοι.. Οι άνθρωποι της γης ,διαφορετικοί σε κάθε τόπο, έχουν τον δικό τους τρόπο να ζούνε… Πώς η Φύση επιρεάζει τη ζωή τους, το χρώμα τους και τα παραμύθια τους… Ινδιάνοι, Κινέζοι και Αυστραλοί Φανταστικοί οι άνθρωποι απ΄ όλη τη γη!

8η Εβδομάδα: Συναισθήματα...

Τα συναισθήματα πρωταγωνιστούν στον κόσμο των ανθρώπων, στη μουσική και στο τραγούδια, στα χρώματα και στις φιλίες, στις παρέες… Ελάτε να τα ανακαλύψουμε!

9η Εβδομάδα: Η πόλη πάνω στο δέντρο

Μια πόλη πάνω σ’ ένα δέντρο; Μια πόλη είναι εκεί πάνω σ’ ένα δέντρο και από ψηλά μας μιλάει για όσα βλέπει και ακούει… Ένα παιδί κάνει έναν καινούργιο φίλο και ο κόσμος αλλάζει.. Αλλά στ΄ αλήθεια πως;

 

 

Οι παρουσιάσεις της Παρασκευής

 

Κάθε Παρασκευή που τελειώνει η μαγική εβδομάδα, στον υπέροχο κόσμο των Μορφών Έκφρασης, είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παρουσίαση  της εβδομάδας!

Η παρουσιάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ.

Τα παιδιά παραμένουν στο camp μετά τις παρουσιάσεις, εφόσον οι γονείς το επιθυμούν έως τις 4:00 μ.μ. ή μπορούν να τα πάρουν μαζί τους μετά την παρουσίαση.

 

 

 

 

Τετάρτη μια διαφορετική μέρα 

Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμα μας αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, ζωγραφική στη φύση, περίπατος στους ανθώνες κι άλλες δράσεις έκπληξη αλλάζουν και γεμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών, προσφέροντάς τους νέες εμπειρίες!

 

 

 

 

Εκπαιδευτικό προσωπικό

 

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον 2 τουλάχιστον συντονιστές που θα φροντίζουν για κάθε ανάγκη των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων.

Ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρώτες βοήθειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνίες – ωράριο: 

 

 

1η εβδομάδα: 19 - 23 Ιουνίου

2η εβδομάδα: 26 - 30 Iουνίου

3η εβδομάδα: 3 - 7 Ιουλίου

4η εβδομάδα: 10 - 14 Ιουλίου

5η εβδομάδα: 17 - 21 Ιουλίου

6η εβδομάδα: 24 - 28 Ιουλίου

7η εβδομάδα: 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

8η εβδομάδα: 28 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου

9η εβδομάδα: 4 – 8 Σεπτεμβρίου


Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή
: 8:00 π.μ – 4:00 μ.μ.

Φύλαξη 4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ.

 

 

 

Κόστος συμμετοχής :

 

*Για 1 παιδί:

- 1 εβδομάδα: 100

- 2 εβδομάδες: 95€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

- 3 εβδομάδες και άνω: 90€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

 

*Για 2 αδέλφια:

- 1 εβδομάδα: 95€ για κάθε παιδί

-       2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

 

*Για 3 αδέλφια:

- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί

-       2 εβδομάδες και άνω: 80€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

 

*Για group (10 άτομα και άνω):

- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί

-       2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

 

 

Φύλαξη 4:00 – 6:00 μ.μ.

Για τους γονείς που αργούν να σχολάσουν από τη δουλειά τους, υπάρχει ως έξτρα παροχή η δυνατότητα φύλαξης Τα παιδιά παραμένουν στο χώρο υπό την επίβλεψή μας. Κόστος: 30€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

Μεταφορά με Πούλμαν

 

Για όσους δεν μπορούν να φέρουν τα παιδιά στο camp, υπάρχει ως έξτρα παροχή, η δυνατότητα, εφόσον συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός παιδιών, (15 +) μεταφοράς των παιδιών, από συγκεκριμένες στάσεις ανά περιοχή  στο camp και αντίστροφα.
Τα λεωφορεία θα περνούν από συγκεκριμένα σημεία-σταθμούς για την παραλαβή και παράδοση των παιδιών και όχι από πόρτα σε πόρτα.. Τα δρομολόγια θα ανακοινωθούν σύντομα. Κόστος: 50€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

 

Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό  (menu)

 

Υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα καθημερινής σίτισης. Συνεργαζόμενο catering θα φέρνει  καθημερινά φρέσκο φαγητό για τα παιδιά, που περιλαμβάνει δεκατιανό και μεσημεριανό. Κόστος: 40€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

Νέες δράσεις:  

 -Μaster class θεάτρου για εφήβους 12-16 ετών (3 εβδομάδες)

                      -Μaster class μουσικής για εφήβους 11-16 ετών (3 εβδομάδες)

-Τμήμα Κινηματογράφου για εφήβους 11-15 ετών (2 εβδομάδες)

1ο τμήμα : 19/6 έως 30/6

2ο τμήμα: 3/7 έως 14/7

*Για το τμήμα κινηματογράφου είναι απαραίτητο να έχουν τα παιδιά κινητό με κάμερα.

 

                                       -Άμεσα θα αναρτηθούν λεπτομέρειες και πρόγραμμα-

 

 

You Tube Teaser

 

Εγγραφές:

Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 9 εβδομάδες κατ’ επιλογή

 

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

         Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)

         Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

         Να κατατεθεί το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.

          Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα και να μας ενημερώνει για την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας. 

           Να έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την πολιτική και τους όρους συμμετοχής

 

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ!

 

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών και η εγγραφή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή τουλάχιστον μία (1) μέρα πριν την έναρξη της κάθε εβδομάδας.

Λογαριασμός Τραπέζης:

Alphabank

Δικαιούχος: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

IBANGR21 0140 56605660 0200 2000 021

BIC: GRBAGRAA

Στην αιτιολογία γράφετε: ΔΩΡΕΑ και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Επίθετο & Όνομα)

Τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα επιβαρύνουν εσάς

(μη ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο ποσό)

 

Για όσους δε θέλουν να πληρώσουν μέσω τραπέζης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 3464903, 210 3464002

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αλιγάτορες» στο θέατρο Γκλόρια από 9 Μαΐου

  Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Early   Bird: Η προπώληση ξεκίνησε! https://www.more.com/theater/ offer/aligatores/ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή; Πιο επίκαιρο από ποτέ το βραβευμένο έργο του Andrew Keatley  Αλιγάτορες (Alligators) ,  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του  θεάτρου Γκλόρια  σε μετάφραση και σκηνοθεσία  Γιάννη Λασπιά  από τις 9 Μαΐου, κάθε  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Είδαμε και προτείνουμε: Επισκέπτης

  Επισκέπτης Το έργο "Επισκέπτης" του Έρικ Εμμάνουελ Σμίτ αποτελεί μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει διακριτικά μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα από τη ζωή του διάσημου Σίγκμουντ Φρόιντ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, το έργο προσφέρει μια βαθιά εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, προκαλώντας το θεατή να αναζητήσει την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Η ερμηνεία του Μάνου Βακούση στον ρόλο του Επισκέπτη είναι άψογη, καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές. Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια δίνει ζωή στο έργο, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των υπολοίπων ηθοποιών προσθέτουν βάθος και συναισθηματική εντάση στην παράσταση. Μέσα από το συναρπαστικό πλέγμα της πλοκής, το έργο αναδεικνύει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και της πνευματικής αναζήτησης. Ο διάλογος μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του μυστηριώδους Επισκέπτη ανοίγει παράθυρα σε φιλοσοφικές συζητήσεις που αναδεικνύουν τη σύνθετη φύση τ

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

  A Masterful Exploration of Existence: "Waiting for Godot" at Theatre of the No   The Theatre of the No in Athens boldly inaugurated its presence with a riveting rendition of Samuel Beckett’s timeless masterpiece, "Waiting for Godot." Directed by the visionary Nikos Dionysios, this production breathed new life into the existential musings of Beckett's iconic play.   From the moment the curtain rose on Thursday, April 18th, audiences were captivated by the profound themes and poignant performances that unfolded on stage. With a stellar international and Greek cast, led by the talented direction of Nikos Dionysios, the production brought a fresh perspective to one of the most important theatrical works of the 20th century.   At its core, "Waiting for Godot" delves into the depths of human existence, exploring themes of loneliness, dependency, and the relentless pursuit of meaning in a world shrouded in uncertainty. Through the lens of two pr

Είδαμε και προτείνουμε: «ELIZADETH»

Η θεότρελη κωμωδία "Elizadeth" παρουσιάζει έναν κακόφημο θίασο που προσπαθεί να ανεβάσει ένα ανιστόρητο μιούζικαλ εν μέσω πανδημίας, με λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο και λάθος περίοδο. Η πλοκή επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν στους χαρακτήρες του θεάτρου καθώς προετοιμάζονται για την παράσταση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα δικά τους προβλήματα και συγκρούσεις. Η παράσταση αναπτύσσει έναν θίασο με ετερόκλητα πρόσωπα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του "κουσούρια" και προβλήματα. Οι θεατρίνοι χαρακτηρίζονται από μωροφιλοδοξίες, αλαζονείες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη, δημιουργώντας έναν καυστικό και διασκεδαστικό κόσμο. Η Κυπραία που θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια, ο ξεπεσμένος αλκοολικός, η σταρ που ξεπέφτει διότι δεν μπορεί να κάνει την παρθένα, ο εξαιρετικός μουσικός με τις τρομερές και κυρίως « πρωτότυπες » μουσικές του Έλτον Λεμπέση και φυσικά η βουλιμική ιέρεια της τέχνης δεν θα αφήσου

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα