Οι νέες συναυλίες της Κωνσταντίνας Πάλλα - από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

 Οι νέες συναυλίες της Κωνσταντίνας Πάλλα

Κωνσταντίνα Πάλλα.jpeg

Η Κωνσταντίνα Πάλλα, ύστερα από τις πετυχημένες της εμφανίσεις τους τελευταίους δύο μήνες, ολοκληρώνει τις παραστάσεις της στο Μουσικό Κουτί αυτή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη κάθε Παρασκευή να μας προσκαλεί στο bar «Tessera» (Τέσσερα) στην Καλαμαριά, ένα από τα πιο παλιά και δημοφιλή μπαρ στην Αρετσού και κάθε Κυριακή στο εξαιρετικό μεζεδοπωλείο «Κοφίνι» στον Εύοσμο.


Επιπλέον η Κωνσταντίνα θα παρουσιάσει μία ιδιαίτερη συναυλία με πλήρη ορχήστρα τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στο Θέατρο του Κ.Π. Χρήστος Τσακίρης στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με κλασικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια ενώ την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Ξάνθη στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Φαναράκια». Μαζί της βρίσκεται πάντα παίζοντας μπουζούκι ο Δημήτρης Βλάχος.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα μας παρουσιάζει ένα λαϊκό πρόγραμμα που ενώνει τραγούδια του χθες με του σήμερα, παράλληλα με τις δικές της δημιουργίες από το album της με τίτλο "Όνειρα" καθώς και το πιο πρόσφατο single της "Χάδια Δανεικάαλλά και δημιουργίες της που έχουν τραγουδήσει άλλοι καλλιτέχνες όπως το "Πόσο πονάει η καρδιά" με τη Φωτεινή Βελεσιώτου!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Θέατρο του Κ.Π. Χρήστος Τσακίρης

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνα πληροφοριών: 2313302937, 2313302835

 

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

Τα Φαναράκια

Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2541073606

Σταύρου Γεωργίου 18, Ξάνθη

 

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Μουσικό Κουτί

Ώρα έναρξης: 21:00

Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41

Κεραμεικός

(Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6906418034 - 6978613005
Είσοδος: 7 ευρώ.

 

Κάθε Παρασκευή

«Τέσσερα»

Ώρα έναρξης: 21:00

Νικ Πλαστήρα 53, Καλαμαριά

2310 433681

 

Κάθε Κυριακή

«Κοφίνι» 

Ώρα έναρξης: 21:00

25ης Μαρτίου 79, Εύοσμος

2316011333

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας