Όλα καλά ή «Όλα Κουλά»; Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην μεγάλη σκηνή του Lunar Space

 


«ΟΛΑ ΚΟΥΛΑ»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

Τετάρτες 8 και 15 Σεπτεμβρίου

@ LUNAR SPACE

Σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί, φωτιές και κορωνοϊοί, κάντε στην μπάντα γιατί επιστρέφει ο προφήτης. Μετά το πιο καυτό καλοκαίρι όλων των εποχών, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βγαίνει ξανά στις σκηνές, ευέλικτος και εμβολιασμένος, να σατιρίσει τα τραγελαφικά που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο.

Αμετανόητος και καυστικός μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στη θάλασσα (ή να τον χώσουν στην Ακρόπολη, τώρα που τσιμεντώθηκε), ο ένας και μοναδικός Χριστόφορος Ζαραλίκος έρχεται στην μεγάλη open air σκηνή του Lunar Space, πίσω από το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», για να μοιράσει γέλια και νόημα με νέο σπαρταριστό υλικό.

Όλα καλά ή όλα κουλά; Στην καινούργια Stand up Comedy παράσταση που έγραψε όσο περίμενε τις ανακοινώσεις του Νικ Χάρντ και τα δελτία των οκτώ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξαπολύει τα βιτριολικά του βέλη προς πάσα αρχή και (κυβερνώσα) τάξη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινωνική και πολιτική σάτιρα, αυτοσχεδιασμό με το κοινό και άφθονο ανατρεπτικό χιούμορ με άποψη, για να γελάσουμε με τα κουλά που συνέβαιναν όσο εμείς «μέναμε σπίτι».

Υγ.: Το περιεχόμενο της καινούργιας παράστασης εγκρίθηκε ομόφωνα από τις επικοινωνιακές ομάδες όλων των κομμάτων.

 

 

 

 

 

INFO παράστασης*:

Χριστόφορος Ζαραλίκος – «Όλα κουλά»

Ημέρα: Τετάρτες 8 και 15 Σεπτεμβρίου

Έναρξη: 21.30

Τόπος: Lunar Space,  Πολυκράτους 6, Ταύρος (είσοδος από ιδιωτικό δρόμο)

Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/festival/standupcomedy/ola-koula-christoforos-zaralikos-athens/

 

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα. Σημείωση: Δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Γρηγόρης Παντελόγλου: "Ήρθε η ώρα μιας κοινωνίας των πολιτών που να ζητάει τον λόγο για το πώς χειρίζονται την εξουσία τους οι κυβερνώντες".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".