Ολοκληρώθηκε το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

 




ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 7Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ



Mpofiliou_Antonellos819.jpg


 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Αυγούστου το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη. 

Για άλλη μια χρονιά, οι κάτοικοι της Άνδρου και οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες υψηλού επιπέδου, στο μοναδικής ομορφιάς ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

 

Ξεχωριστές συναυλίες (Νατάσσα Μποφίλιου, ΤΑΦ-ΣΤΙΧΟΙΜΑ) θεατρικές παραστάσεις (Ορέστης, Οθέλλος, Νικήρατος), εκδηλώσεις τοπικών φορέων (Μουσικός Σύλλογος Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.) ΚαΪρειος Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου) αλλά και δραστηριότητες για παιδιά από το θέατρο Σκιών Αλέξανδρου Μελισσηνού, αποτέλεσαν πόλο έλξης για το κοινό, τοποθετώντας για άλλη μια χρονιά την Άνδρο στο επίκεντρο του πολιτιστικού καλοκαιριού.

 

Η διοργάνωση έγινε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη χορηγών και την αρωγή του Δήμου Άνδρου. Η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» ευχαριστεί τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ που για άλλη μια χρονιά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τηρήθηκαν υποδειγματικά όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί για την προστασία από την COVID-19.

 

H μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, ο ενθουσιασμός των καλλιτεχνών, των εργαζομένων, των εθελοντών, των θεατών αλλά και όλων των Ανδριωτών, αποτελούν τη βάση και την κινητήριο δύναμη για να σχεδιάσουμε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, για το καλοκαίρι του 2022, που ελπίζουμε να γίνει με πιο εύκολες συνθήκες και μακριά από την πανδημία.

 

Εις το επανιδείν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας