Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 






Η Μαρία Καρλάκη ενθουσίασε το κοινό της για ακόμη μια φορά! Στο κατάμεστο από κόσμο, Πνευματικό Κέντρο Αρτέμιδος, η αέρινη Μαρία Καρλάκη μας χάρισε μία μαγική βραδιά γεμάτη υπέροχα τραγούδια και συγκινητικές ερμηνείες! 


Από το "Ζήτα μου ό,τι θες" με το οποίο άνοιξε τη συναυλία της και την "Επιμονή" που αφιέρωσε στο κοινό μέχρι τις "Θάλασσες" και το "Ερωτικό" (Πιρόγα), η Μαρία μας ταξίδεψε στα ωραιότερα τραγούδια του καλού ελληνικού τραγουδιού με μια εξαιρετικά δεμένη ορχήστρα με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις!


Η Μαρία Καρλάκη μας απέδειξε για άλλη μια φορά πως πρόκειται για μία ταλαντούχα και καλοδουλεμένη λαϊκή ερμηνεύτρια με επικοινωνιακό χάρισμα και άψογη εμφάνιση, που μπορεί να υπηρετήσει το καλό λαϊκό τραγούδι και να χαράξει τον δικό της ξεχωριστό δρόμο! 


Στο ακόλουθο link η Μαρία ερμηνεύει τα "Διόδια" : https://youtu.be/BlGKIUCK-Gc


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".