Case Study: Υβριδικό Live Streaming Ημερίδας

 

Live Streaming

Υβριδικό Live Streaming Ημερίδας

Streamia υλοποίησε ένα χαρακτηριστικό υβριδικό Live Streaming, δηλαδή συμμετοχής με φυσική παρουσία αλλά και συνδέσεων μέσω Internet.

Στο στούντιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕΔΕ, παραβρέθηκαν ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης, ο οποίος τελούσε χρέη συντονιστή, και ο Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. & Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού.

Μέσω Internet συνδέθηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης απ' όλη τη χώρα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας & Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών & Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Αττικής & Αντιπρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και πολλοί ακόμη, την πλήρη λίστα μπορείτε να τη δείτε σε αυτή τη σελίδα.

Όλοι έβλεπαν και άκουγαν όλους, με την τοποθέτηση του κατάλληλου οπτικοακουστικού εξοπλισμού, σαν να βρίσκονταν όλοι μαζί με φυσική παρουσία στην ίδια αίθουσα.

Με ζωντανό μοντάζ, η Streamia διαμόρφωνε την τελική εικόνα, με λογότυπα, ονόματα και τους ομιλητές είτε κατά μόνας είτε σε παράθυρα και έστελνε το τελικό σήμα στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης και με Live Streaming ταυτόχρονα στο Facebook και Youtube της ΚΕΔΕ και ΙΤΑ.

Δείτε το πλήρες βίντεο...

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα υβριδικού Live Streaming με ποιότητα μετάδοσης που αναδεικνύει το περιεχόμενο και την προσπάθεια των διοργανωτών.

Καλέστε τη Streamia για να ερευνήσουμε το πως και η δική σας εκδήλωση θα υλοποιηθεί με τον ίδιο αποδοτικό για εσάς τρόπο.

http://www.streamia.gr - info@streamia.gr - (+30) 6951-654.425

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".