Ο Ανδρόνικος επιστρέφει με νέο ήχο σε ένα live session έκπληξη!

 

Ο Ανδρόνικος επιστρέφει με νέο ήχο
σε ένα live session έκπληξη! 

Με νέο ήχο και αισθητική επιστρέφει ο Ανδρόνικος, παρουσιάζοντας τέσσερα ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια, προϊδεάζοντας μας για τη νέα μουσική ταυτότητα που θα έχουν τα καινούργια του τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.



Στα τέσσερα αυτά τραγούδια, ο Ανδρόνικος μας παρουσιάζει ένα πιο πειραματικό, σκοτεινό και καινοτόμο ήχο, με έντονες κιθάρες, ηλεκτρονικά στοιχεία και λιτές ενορχηστρώσεις, που συμπλέουν με τα διεθνή πρότυπα της εποχής.

Επιλέγει να μας παρουσιάσει νέες εκτελέσεις σε δύο παλιά του τραγούδια, το "Φωτοβολίδα, φως μου" (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και το "Μια στιγμή" (Ευσταθία), που ακούγονται αγνώριστα σε σχέση με τις αρχικές και πολύ σύγχρονα. 

Παράλληλα δοκιμάζει δύο αγαπημένα του τραγούδια, τις "Μέλισσες" (Γιώργος Καζαντζής / Ελένη Φωτάκη) και το  "Δεν είμαι άλλος" (Θάνος Μικρούτσικος / Μάνος Ελευθερίου). 

Υπεύθυνος για το νέο, μινιμαλιστικό ήχο των ενορχηστρώσεων, ο Δημήτρης Σιάμπος, που θα είναι ο παραγωγός και των νέων τραγουδιών του Ανδρόνικου που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. 

Η ηχογράφηση και η ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, έγιναν στο studio Antart, που βρίσκεται στον ιστορικό χώρο που γίνονταν οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών της Finos Films. 



Ενορχήστρωση/Παραγωγή: Δημήτρης Σιάμπος

Πιάνο: Γιώργος Πανταζής

Ηλεκτρική κιθάρα: Στέφανος Γεωργιτσόπουλος

Τύμπανα: Χρήστος Μούχλιας 

 

Ηχογράφηση/Μίξη: Νίκος Κόλιας @ Antart Studios

Σκηνοθεσία/Editing: Θάνος Αγγέλης

Δ. Φωτογραφίας: Παντελής Κονσολάκης

Παραγωγή video: Angelis Films Ltd / Pikon Photography

 



Ο Aνδρόνικος έχει εμφανιστεί στη σκηνή  μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προσεχώς» (2011).

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album του, που περιλαμβάνει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή, του Αντώνη Μιτζέλου και της Ευσταθίας σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη και Κυριάκου Ντούμου.

Το Νοέμβριο του 2019 συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο, στο τραγούδι "Η ζωή είναι τραμπάλα". 

Το 2020 κυκλοφόρησε τα single "Θα' θελα πολύ" (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και "Με χίλια πάει η καρδιά" (Πέννυ Μπαλτατζή) 

Πέρα από τη μουσική έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. 

Μέλισσες
Δεν είμαι άλλος 
Φωτοβολίδα φως μου 
Μια στιγμή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου