ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ / ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΙΝΕΣ Μ.Ε.Θ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ

 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ALBUM ΑΧ ΑΓΑΠΗ… ΑΧ ΕΡΩΤΑ.

 

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΙΝΕΣ Μ.Ε.Θ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ

 


 

Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου, της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας  ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη - Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των  Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSALREAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ  -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και χαιρετίζουμε την χειρονομία όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".