EXTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 16 και 17/1: Η Κατερίνα Βρανά σάς εύχεται «Καλή Βρανοχρονιά»




Κατερίνα Βρανά-Καλή Βρανοχρονιά

Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)

Και

Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Εισιτήριο: 10 ευρώ
Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και παρακολουθείστε μέσω του Viva.gr

 

 

Η «Καλή Βρανοχρονιά» είναι μια παράσταση ανάλαφρη και διασκεδαστική, γεμάτη trivia που δεν ξέρατε ότι θέλατε να γνωρίζετε, με λαμπάκια και γιρλάντες σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σουρεαλιστική διάθεση. Το καλύτερο; Μπορείτε να την απολαύσετε online

από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, χωρίς να ριψοκινδυνεύσετε την υγεία σας,  ντυμένοι όπως θέλετε και αν θέλετε, από την άνεση του καναπέ σας, αγκαλιά με μια γαβάθα γλυκά/ ποπ κόρν/αλκοόλ.

Η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία κωμικός του κόσμου, μαζί με τις λαμπερές καλεσμένες της καλωσορίζει το 2021, όπως του πρέπει: Με μπρίο, κέφι, αισιοδοξία και όσα μελομακάρονα περίσσεψαν! Δηλαδή, με τα κατεξοχήν αγαπημένα της πράγματα!

 

Για την ιστορία…

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα κωμικός του πλανήτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory, βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις. Εκεί αρρώστησε βαριά, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή ή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, χαρίζοντας γέλιο -Τώρα και διαδικτυακά! Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".