"Λυτρωμένοι"




Μια γυναίκα, θέλοντας να ξεφύγει από την ρουτίνα και τον βαρετό της γάμο, συνάπτει ένα παράνομο δεσμό με έναν επίσης παντρεμένο άντρα. Ο Σταύρος νοικιάζει εδώ και χρόνια μια γκαρσονιέρα που έκαναν παρέλαση πολλές γυναίκες. Η Χλόη αν και ξεκινά πολύ δειλά αυτή τη σχέση, αρχίζει να τον ερωτεύεται πολύ και γίνεται εμμονική μαζί του ψάχνοντας την λύτρωσή της.
Πόσο εύκολα μπορείς να ξεχωρίσεις την αληθινή αγάπη, από την δανεική; Θα άφηνες τη ζωή σου για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή;
Ένα ερωτικό δράμα, του Ανδρέα Αριστοτέλους και σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη που παίζεται για πρώτη φορά από την Θεατρική Εταιρεία Replica.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου
Φωτογράφιση- Επιμέλεια τρέιλερ- Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη
Μακιγιάζ: Άννα Καρβελά
Παίζουν: Ανδρονίκη Πολύζου, Βαγγέλης Ραφαήλ Καλλίτσογλου, Αγγελική Μαραθιά, Ανδρέας Βατζώλης

Κάθε Τρίτη στις 21.00 στο ProjectR (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)
Είσοδος €10 (γενική είσοδος)
Τηλ κρατήσεων 2111110055
Απαραίτητη κράτηση λόγω των νέων μέτρων του covid-19

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική