Η Ελένη Γουρζή στο «Μπαράκι της Διδότου»

 «Τα λαϊκά διαμάντια σπουδαίων κυριών»

Η Ελένη Γουρζή στο «Μπαράκι της Διδότου»

Παρασκευή 2 Μαΐου

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Ελένη Γουρζή συνεχίζει τις προσωπικές της εμφανίσεις,με επόμενο σταθμό το μπαράκι της Διιδότου, την Παρασκευή 2 Μαΐου,στις 21:30.

«Τα λαϊκά διαμάντια σπουδαίων κυριών» ο τίτλος της παράστασης ,στην οποία η Ελένη Γουρζή θα ερμηνεύσει λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε και λατρέψαμε απο τις φωνές των σπουδαίων γυναικών: Σοφία Βέμπο,Πόλυ Πάνου,Βίκυ Μοσχολιού και Χαρούλα Αλεξίου .

Ένα μοναδικό αφιέρωμα σε τέσσερις γυναίκες που άφησαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, καθεμιά με την προσωπική της ερμηνεία και υπόσταση πάνω στη σκηνή,υμνώντας το λαϊκό και ελαφρολαϊκό τραγούδι με έναν τρόπο μοναδικό, σε συνθέσεις που έγραψαν ο Μάνος Χατζιδάκης,Μιχάλης Σουγιούλ,Βασίλης Τσιτσάνης,Γιώργος Ζαμπέτας,Μίμης Πλέσσας,Απόστολος Καλδάρας,Χρήστος Νικολόπουλος κ.α.

Στο πιάνο και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο σπουδαίος μαέστρος κι ενορχηστρωτής Νίκος Κούρος  και στο μπουζούκι ο ταλαντούχος μουσικός Δημήτρης Ρέππας .

*Φιλική συμμετοχή ,ο εξαιρετικός τραγουδιστής και μουσικός Μπάμπης Τσέρτος.


Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3,Αθήνα

Έναρξη :21.30

Είσοδος : 10 ευρώ

Κρατήσεις 210 364 2990(14:00 -22:00)

 

Artist info Eleni Gourzi

 https://www.instagram.com/gourzieleni/

https://www.facebook.com/eleni.gourzi.5

https://open.spotify.com/track/6TzpTajFW3eB64kVxwPiyj


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Ρενάτα Ντελία: "Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, ίσως γιατί αυτό θα μας έκανε αναντικατάστατους μέσα στην περατότητα μας".

Είδαμε και προτείνουμε: Troilus and Cressida

Είδαμε και προτείνουμε: Φωτεινή & Θλιμμένη