Η Πολυξένη Καράκογλου στο Μπαράκι της Διδότου - Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

 Η Πολυξένη Καράκογλου στο Μπαράκι της Διδότου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Στο πιάνο ο Γιώργος Παυλάκος


 

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο «Μπαράκι της Διδότου» η Πολυξένη Καράκογλου και ο Γιώργος Παυλάκος μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και σε μουσικές που έχουμε συνδυάσει με συναισθήματα και στιγμές της ζωής μας. Ένα πιάνο και μια φωνή, μια συνταγή που εγγυάται τη συνύπαρξη με το κοινό.

Στο τραγούδι η Πολυξένη Καράκογλου και στο πιάνο ο Γιώργος Παυλάκος.

 

Το μπαράκι της Διδότου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990

Διδότου 3, Κολωνάκι
barakididotou@gmail.com

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".