Η Ζανέλ στο Νομισματικό μουσείο - Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

 Η Ζανέλ στο Νομισματικό μουσείο

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου




Σε μία ξεχωριστή βραδιά, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στον πανέμορφο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, μας προσκαλεί η Ζανέλ με ερωτικά κυρίως τραγούδια με ρετρό αλλά και ταυτόχρονα δροσερή διάθεση!

Το υπέροχο πρόγραμμά της αποτελεί ένα αφιέρωμα στα highlights της εποχής του ελαφρού τραγουδιού και στους μεγάλους δημιουργούς, από τον Γιάννη Σπάρτακο και τον Γιώργο Μουζάκη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα και τον Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου κ.ά. 

 

Παράλληλα θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και τα προηγούμενά της τραγούδια Μια φορά αγαπάμε (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης),  Μη μου πεις τίποτα” (διασκευή, Μίμης Πλέσσας – Κώστας Πρετεντέρης) και “Η Λαίδη και ο Αλήτης (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης).

 

Είσοδος:

Ώρα έναρξης: 21.00
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

e.nma.garden@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ