Ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους εορταστική εμφάνιση στο City Link!

 

Ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους εορταστική εμφάνιση στο City Link!


Στο City Link, στην στοά Σπυρομήλιου, πριν γίνει η μεγάλη αλλαγή του χρόνου, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31  Δεκεμβρίου, γιορτάζουμε με πολύ τραγούδι σε ένα θέαμα για μικρούς και μεγάλους, με την απόλυτη γιορτινή διακόσμηση και ξεχωριστούς ξυλοπόδαρους.

Οι δύο τελευταίες εορταστικές εκδηλώσεις μας καλούν να συνδυάσουμε βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Ύστερα από τις επιταχυμένες εμφανίσεις τους τις ημέρες των Χριστουγέννων, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής ολοκληρώνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στο City Link με δύο μεγάλα μουσικά events λίγο πριν υποδεχθούμε το 2023.

Η διασκέδαση στο City Link  θα χτυπήσει κόκκινο και αυτό το διήμερο:

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 16:20, θα ερμηνεύσει τραγούδια pop & jazz, από το παγκόσμιο ρεπερτόριο και στο πιάνο θα τον συνοδεύσει ο μουσικός Κωνσταντίνος Παγιάτης. Ενώ από 13:00 μέχρι και 17:00, η πανύψηλη ξυλοπόδαρος «Still Walker», θα βρίσκεται στο City Link για να ζήσετε μαζί της την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο μοναδικός Αντώνης Λουδάρος μαζί με την Σαλίνα Γαβαλά, σε μια μουσική γιορτή με τραγούδια από  το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, την παραμονή της πρωτοχρονιάς Σάββατο 31 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 16:20, ολοκληρώνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις του City Link. Κατά την διάρκεια της ημέρας από τις 14:00 μέχρι και τις 18:00, την εμφάνιση του θα κάνει το Christmas Stretching Goblins, ένα show ξεχωριστών ξυλοπόδαρων.

 

Κάτω από το φωτεινό  αίθριο στη στοά Σπυρομήλιου και ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, ένα τεράστιο λαμπερό 2023 σας  καλεί για την καλύτερη «selfie» της πόλης.

 

Και αυτές τις γιορτές, μια βόλτα στο φωτεινό και εορταστικό  City Link θα μας χαρίσει απολαυστικές στιγμές συνδυάζοντας  μουσική, θέαμα, ψώνια και την έξοδό σας για φαγητό και ποτό.

 

 

 

Δείτε το trailer των καλλιτεχνών

https://www.youtube.com/watch?v=_uwEcX8uqig

 

Δείτε το φωτισμένο City Link

https://www.youtube.com/watch?v=SSCp4vSAOok

 

Τελευταίες εορταστικές εκδηλώσεις στο City Link

 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Μέμος Μπεγνής 14:00 – 16:20

Still Walker 13:00 – 17:00

 

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Αντώνης Λουδάρος 14:00 - 16:20

Christmas Stretching Goblins 14:00 – 18:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".