Μουσικό κουτί Live, Γ.Γελαράκης, Σ.Γκαντζούρας Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

 


Γιώργος Γελαράκης, Στάθης Γκαντζούρας  Live

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

«Μουσικό Κουτί»

Ώρα έναρξης: 21.30


                                                    

          Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Στάθης Γκαντζούρας συναντιούνται την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Μουσικό κουτί στο Γκάζι, για να μας ταξιδέψουν παρέα στη διαδρομή «Βέροια,Θεσσαλονίκη,Αθήνα».

 

          Η μουσική παρέα γεννιέται, με κοινή καταγωγή από τη Βέροια, έχοντας την ανάγκη να ενώσει την μεγάλη αγάπη για τη μουσική, τη δημιουργία και την έκφραση συναισθημάτων.  Με στιγμές από τις προσωπικές τους διαδρομές, αλλά και όλο το εύρος της ελληνικής δισκογραφίας, θα μας ταξιδέψουν στο «μαζί» και θα μας αποδείξουν πόσο πολύ σημαντικό είναι στη ζωή μας.

 

Μαζί τους:

Θεόφιλος Ζώτος: ηλεκτρική κιθάρα

Παύλος Παπαναστασάτος: βιολί

Φιλική συμμετοχή: Μαρία Ρηγοπούλου

 

FB: https://www.facebook.com/events/835771961088966

Facebook page:  Γιώργος Γελαράκης

https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial

 

Facebook page:  Στάθης Γκαντζούρας

https://www.facebook.com/stathis.gatzouras

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".