BIRDLAND & ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

BIRDLAND &  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Birdland συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Αθηνών -Επιδαύρου για την προώθηση των παραστάσεων του. Φέτος, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για το αστικό τοπίο, επέλεξε την υπεύθυνη αφισοκόλληση αναβαθμίζοντας την συνεργασία αυτή.


Η Birdland είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του έργου προώθησης και αποξήλωσης, ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των αφισών στα πλαίσια του Circular Economy, δημιουργώντας χρηστικά αντικείμενα από αφίσες.

               Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει έμπνευση και διέξοδο για επιχειρήσεις και φορείς με αυξημένο αίσθημα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, ώστε να επιλέξουν την προώθηση των εταιρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών τους με τρόπο που διασφαλίζει την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος και την έλλογη χρήση χαρτιού. 

              

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".