MaGic CiRcus Show στο Βεάκειο Θέατρο

 Παρακευή 16 Σεπτεμβρίου Βεάκειο θέατρο Πειραιά MaGic CiRcus Show 


Ο σκηνοθέτης Αντώνης Πασβάντης δημιουργεί ένα σύγχρονο circus variete show με ένα πλούσιο επιτελείο καλλιτεχνών που θα σας καταπλήξουν. 

Ο fire performer DEVA, που κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Artist of the year 2022 στην Εσθονία, θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του, το πιο φαντασμαγορικο fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες και πυροτεχνήματα σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο. 

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος μάγος Tristan θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και εντυπωσιακά μαγικά νούμερα που θα σας καταπλήξουν. Οι εναέριες ακροβάτισσες Δανάη Μαλτέζου και Εύα Γαλάνη θα σας κόψουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες. Ο μοναδικός μιμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της silent comedy με μοναδικά νούμερα και άφθονο γέλιο. 

Ο circus performer Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινιδης) θα σας μαγέψει με ένα υπέροχο ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (Cyr wheel) που στροβιλίζετε στο έδαφος. Η contortionist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος σε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό νούμερο εδάφους που θα εντυπωσιάσει. 

Και ένας θίασος από ακροβάτες και ζογκλέρ σε εντυπωσιακά νούμερα με κορύνες, hula hoops και κοντάρια που θα σας καταπλήξουν. Μια οικογενειακή παράσταση τσίρκο που δεν πρέπει να χάσετε.

 Συντελεστές : Σκηνοθεσία : Αντώνης Πασβάντης Συμμετέχουν : DEVA , Tristan , Alex de Pari , Δανάη Μαλτεζου , Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης) , Νίνα Σαβίδη, Εύα Γαλάνη , Christian, Ναταλία Ρομανού Μουσική επιμέλεια : Deva Performing Arts Διάρκεια 90 λεπτά Ώρα έναρξης 20.00

 Οnline πώληση εισιτηρίων 

https://www.ticketservices.gr/event/magic-circus-show/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".