Οι Βelle and Sebastian live στην Αθήνα. Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στο Anodos club

 





Οι Βelle and Sebastian
live στην Αθήνα

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
Anodos club



Opening act:
Amalia & The Architects


 

Οι  αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Belle and Sebastian έρχονται στην Αθήνα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου για μια μοναδική εμφάνιση στο Anodos club.



Το συγκρότημα από τη Γλασκόβη με την πολύχρονη πορεία γεμάτη εξαίσια album και γλυκόπικρες μουσικές ιστορίες, ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο Anodos club της οδού Πειραιώς, που τελεί υπό νέα διαχείρηση και θα φιλοξενήσει φέτος μια σειρά από εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. 

Aπό το ντεμπούτο album τους Tigermilk του 1996, μέχρι το φετινό δέκατο στη σειρά A Bit of Previous, έχουν μεσολαβήσει δεκάδες τραγούδια που έχουν κατακτήσει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του κοινού, άλλοτε αφήνοντας στον ακροατή ένα χαμόγελο και άλλοτε μια γλυκιά μελαγχολία. Προικισμένοι με μια ιδιαίτερη ματιά που αντανακλάται στους ευφάνταστους στίχους τους, οι Belle and Sebastian κατάφεραν μια εντυπωσιακή αντοχή στον χρόνο, που δεν τους άφησε κανένα σημάδι κόπωσης. 

Ανανεωμένοι και ορεξάτοι, έρχονται στην Αθήνα για ένα live που αναμένεται να ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Amalia and The Architects, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ονόματα της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής. 

Eισιτήρια: 29 ευρώ 
Προπώληση: Viva.gr
Ωρα έναρξης: 20:30
Anodos Club: Πειραιώς 183 Αθήνα 11853




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Είδαμε και προτείνουμε: Εσύ και τα σύννεφά σου του Έρικ Βέστφαλ στο Θέατρο Μετς