Η κολλεκτίβα-φαινόμενο Godspeed You! Black Emperor στο Ηρώδειο. Παρασκευή 15 Ιουλίου

 



Η κολλεκτίβα-φαινόμενο

Godspeed You! Black Emperor 
στο Ηρώδειο 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 

 

Η καλλιτεχνική κολεκτίβα-φαινόμενο της διεθνούς post-rock σκηνής Godspeed You! Black Emperor έρχεται στην Ελλάδα για μια υπερβατική συναυλιακή εμπειρία, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.



Από την ίδρυσή τους στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1994 από τους Efrim Menuck, Mauro Pezzente και Mike Moya έως και σήμερα, το σχήμα αναζητά διαρκώς νέες μουσικές φόρμες. Ο πειραματισμός χωρίς όρια και «ταμπέλες», οι μεγάλες ενορχηστρώσεις και τα ονειρικά ambient ηχητικά τοπία των Godspeed You! Black Emperor συνθέτουν ένα πρωτοποριακό μουσικό σύμπαν που μαγεύει εδώ και δύο δεκαετίες το φανατικό κοινό τους και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.   

Oι GYBE έχουν αποκτήσει ένα αδιαμφησβήτητα πολύ δυνατό όνομα για τις ζωντανές τους εμφανίσεις που συνδυάζουν τις υπνωτιστικές στιγμές τους με πολύ έντονες δυναμικές εκρήξεις, προβολές video που απογειώνουν την εμπειρία και δίνουν ενίοτε μια απρόσμενα κινηματογραφική αίσθηση. 





Έναρξη: 21:00 
Προπώληση: viva.gr 
Εισιτήρια: 40-60 ευρώ.  
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".