Η "Κωνσταντίνα"τραγουδά για τον Κώστα Χατζή την Παρασκεύη 24 Ιουνίου στο Άλσος Βείκου

 Ο Δήμος Γαλατσίου στην επίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ Γαλατσίου «Παρέα με τ'αστέρια» την Παρασκευή 24 Ιουνίουστο Ανοιχτό θέατρο Άλσους Βεΐκου, τιμά τον Κώστα Χατζή, αυτόν τον ξεχωριστό τραγουδοποιό και πρωτοπόρο στο κοινωνικό τραγούδι.

Θα τον συνοδεύουν οι σπουδαίοι ερμηνευτές : Γιώργος Γερολυμάτος,  Δανιέλα Χατζή,  Σοφία Βόσσου,  Νάντια Καραγιάννη και η Κωνσταντίνα.


Θα Τραγουδήσουν τις διαχρονικές επιτυχίες του Κώστα Χατζή σε μια βραδιά ονειρική , η Κωνσταντίνα μας είπε πόσο χαρούμενη νιώθει για τη συμμετοχή της.

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Κώστας Παπασπήλιος.

Προς διευκόλυνση των πολιτών, θα υπάρχει λεωφορείο του Δήμου να  μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες μας, από την κεντρική πύλη προς το θέατρο από τις 20:00 έως τις 21:00.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS