Μελίνα Κανά – Θέμης Καραμουρατίδης | «Σπίθα»

 

 

Μελίνα Κανά

Θέμης Καραμουρατίδης

«Σπίθα»

Νέο Album

 
Η συνεργασία της Μελίνας Κανά και του Θέμη Καραμουρατίδη αποτελεί αναμφισβήτητα το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Η Μελίνα Κανά ντύνει με την υπέροχη φωνή της 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και μας ανάβουν την «Σπίθα» της δημιουργίας με το νέο album, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τέσσερα χρόνια μετά το ζεϊμπέκικο «Αγάπα Με Και Πούλα Με», η σπουδαία ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά συναντά ξανά τον Θέμη Καραμουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του και μας παρουσιάζουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, τους στίχους των οποίων υπογράφουν οι σπουδαίοι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου, Λιζέτα Καλημέρη και Μαρία Τζωρτζάκη. Την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Ηλίας Μπενέτος.

Στο πνεύμα του album μας έβαλαν δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, το ομότιτλο «Σπίθα» και το «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα».

Μέσα από 9 ξεχωριστά τραγούδια, η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης μοιράζονται μαζί μας την πιο μελωδική και γεμάτη μουσικό πάθος «Σπίθα»!

Καλή ακρόαση!

Βρείτε το album «Σπίθα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: 
Spotify: https://spoti.fi/3OenxKb
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3zB9gmJ
Deezer: https://bit.ly/39zz9Zn
Δείτε την official album playlist:
ENTER THE PANIK WORLD


★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok

ARTIST'S SOCIAL MEDIA
Instagram: https://instagram.com/kanamelina
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044474769742 
© 2022 Panik Oxygen

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".