🎼 Οι ζωντανές εμφανίσεις συνεχίζονται στη μουσική σκηνή του Faust από τις 14 έως τις 31 Μαρτίου

 

Οι ζωντανές εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών συνεχίζονται
στη μουσική σκηνή του Faust από τις 14 έως τις 31 Μαρτίου!

Ο εξαιρετικός ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος ανεβαίνει για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Faust σε δύο «απρογραμμάτιστα» live 15 & 22 Μαρτίου, ενώ ο Τάσος Σκούρας στις 16 Μαρτίου θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα στη σκηνή του Faust έναν νέο κύκλο blues τραγουδιών που έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει ο ίδιος. 
Η καλύτερη μπάντα swing μουσικής της πόλης, οι manouchedrome επιστρέφουν με μια full band μουσική και χορευτική εμπειρία, σε συνεργασία με χορευτές swing στις 17 Μαρτίου, ενώ στις 20 Μαρτίου ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο, νέα τραγούδια από το δεύτερο άλμπουμ, αλλά και επιλεγμένα άλλων τραγουδοποιών.
Για πρώτη φορά επίσης, η σκηνή του Faust υποδέχεται τους Yama: το indie Pop duo από την Αθήνα, οι οποί θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο, αλλά και νέες κυκλοφορίες.
Οι αγαπημένοι Blue Balls επανέρχονται στις 24 Μαρτίου με Φανκ, Ροκ, Σκα, Ντίσκο και το μοναδικό αμίμητο στυλ τους, ενώ η Ζέτα Δούκα κι η Άρτεμις Ματαφιά μας ταξιδεύουν με τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή γεμάτα χαρά, έρωτα, αγάπη συγκίνηση κι ελπίδα την Τετάρτη 30 Μαρτίου.
Τον Μάρτιο "κλείνει" ο Περικλής Μπισκίνης με μία σύμπραξη επί σκηνής από 3 μπάντες: Mantras με τον Περικλή Μπισκίνη, μαζί με Black Tabasco και Budgerigar με rock διάθεση θα γεμίσουν το Faust με άπλετη μουσική, ενέργεια, χρώμα και ρυθμό.   
Παράλληλα, κάθε Σάββατο του Μαρτίου τα διαστημικά Space Paradise parties του Θοδωρή Τριανταφύλλου επιστρέφουν στο Faust για να ταρακουνήσουν για ακόμη μία φορά την techno σκηνή της πόλης. Και οι υπόλοιπες ημερομηνίες θα βρουν στα decks του Faust μερικούς από τους καλύτερους DJs και μουσικούς παραγωγούς!
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 & 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
JAZZ & POP PROGRAM STUDENTS' LIVE

 
Για δύο συνεχόμενες Δευτέρες, οι μαθητές των τμημάτων Jazz & Pop του LAB Music Education θα βρίσκονται στη σκηνή του Faust, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους στον φιλόξενο χώρο του Faust, ο οποίος με χαρά στηρίζει τη νέα γόνιμη καλλιτεχνική δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για το επαγγελματικό πρόγραμμα του Lab, που γίνεται σε συνεργασία με το Codarts (Κονσερβατόριο του Ρότερνταμ) θα βρείτε εδώ:

https://labmusiceducation.gr/professional-program.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη

 
ΤΡΙΤΗ 15 & 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει ένα απρογραμμάτιστο live με δικά του τραγούδια, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Μαζί του οι Βάϊος Πράπας και Αλέξανδρος Κούρος.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

Ο Τάσος Σκούρας επιστρέφει δυναμικά στις live εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο setlist βασισμένο πάνω στα blues. Με το πρόσφατο single του με τίτλο «Alright Mama», ο καλλιτέχνης ανοίγει έναν νέο κύκλο blues τραγουδιών που έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει ο ίδιος, και τα οποία θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα στη σκηνή του Faust. Εκτός από τα τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο, το live θα περιλαμβάνει και επιλογές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και ξένης blues και rock σκηνής. Στη σκηνή τον πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί και συνοδοιπόροι του στις ζωντανές εμφανίσεις:
Κωστής Βήχος (μπάσο, φωνητικά)
Σταμάτης Μάντικας (πλήκτρα)
Γιώργος Πουλιάσης (ντραμς)
Ώρα έναρξης: 21:30
Eίσοδος: 7 ευρώ (χωρίς ποτό)
 
Ακούστε το Alright Mama: 
https://youtu.be/_nA4H7LXuGo
Follow Tassos Skouras:
Facebook: 
https://bit.ly/TSkourasFB
Instagram: https://bit.ly/TSkourasIG
YouTube: https://bit.ly/TSkourasYT
Spotify: https://spoti.fi/3H1TDFO
 

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
MANOUCHEDROME
Dancing the accordion swing

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του whistle accordion swing project οι manouchedrome επιστρέφουν με μια full band μουσική και χορευτική εμπειρία. Σε συνεργασία με χορευτές swing η μουσική του django Reinhardt και αγαπημένα jazz standards ζωντανεύουν επι σκηνής όπως χορεύονταν κάποτε, δίνοντας στο κοινό των manouchedrome μια νέα εμπειρία. Οι ήχοι του ακορντεόν του Gus viseur συναντούν τη φωνή της Baryl Davis και όλα αυτά παντρεύονται με την γνωστή manouche ενορχήστρωση σε ένα ρυθμικό και μελωδικό κάλεσμα. Η εποχή όπου η Ευρώπη γνωρίζει την jazz και όλοι ξεκινούν να διασκεδάζουν χορεύοντας swing προκειμένου να ξεχαστούν από τους ρυθμούς του πολέμου έρχεται στο Faust και ελπίζει να σας συμπαρασύρει μαζί της. Μια διαφορετική Πέμπτη γεμάτη χορό τραγούδι και swing μελωδίες με τον χαρακτηριστικό και λυρικό ήχο των manouchedrome. Συγχρονίστε τα δάχτυλα σας στο ρυθμό του swing και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί retro σκοπούς και βήματα που μας οδηγούν σε μια αλλιώτικη εποχή οπού ο χορός και η μουσική ήταν ένα.
Οι manouchedrome
Δημήτρης Ψαλλίδας: σόλο κιθάρα, Νικος Σπάτουλας: ρυθμική κιθάρα, Νάντια Μάντη: φωνή
Αλίνα Σαπρανίδου: ακορντεόν, Νικήτας Φουστέρης: κόντρα μπάσο, Παύλος Λογαράς: τύμπανα
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
DEERISLND

 

Η ομάδα του DEERISLND σας καλεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Faust Bar Theatre Arts για μια βραδιά υπό τους ρυθμούς της techno. Στη σκηνή του Faust θα ανέβει ο Σωτήρης Ντουμάνης και οι Shadows of Dawn, καλλιτέχνες με εμπειρία στον χώρο της Afro house, melodic techno και progressive techno. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 σε ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.
Μην το χάσετε.
Είσοδος ελεύθερη.
Door open at 23:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 & 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
SPACE PARADISE

 

Το Space Paradise, το οποίο στην κυριολεξία ταρακούνησε τη Rave σκηνή της πόλης, επιστρέφει ξανά στο Faust από το Σάββατο 5 Mαρτίου. Το εξαιρετικό concept από τον Thodoris Triantafillou και την ομάδα του είναι ένα 8ωρο Rave πάρτυ, με επιλεκτικό και στυλιστικά υπέροχο κοινό, Djs με ιδιαίτερο γούστο και έξυπνες μουσικές για την κατάλληλη στιγμή και performers με δημιουργικότητα, φαντασία και ανεξάντλητη όρεξη για χορό και διασκέδαση.
First track drops at 22.00 - Last Track at 06.00!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ

 

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο FAUST. Μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, της ίδιας γενιάς, τον Δημήτρη Καζάνη στο βιολί και τον Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο, νέα τραγούδια από το δεύτερο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και επιλεγμένα άλλων τραγουδοποιών. Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο single από το δίσκο αυτό με τίτλο 'Ένας Λύκος Αισθηματίας'. Ο Στέλιος Τσουκιάς είναι ένας μαθηματικός που δουλεύει ως Data Analyst για να υποστηρίξει το πάθος του για τη μουσική. Ένας καλλιτέχνης με αναφορές τόσο στη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποϊία, όσο και στη διεθνή, ανοιχτός στις επιρροές και τη σύζευξη διαφορετικών στυλ. Ένας πολίτης του κόσμου που έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στα Εξάρχεια. Ο Στέλιος ταξιδεύει με την κιθάρα του και τραγουδά σε μια παρέα στη Φολέγανδρο ή σε μια ανοιχτή αγορά στο Κάιρο. Μας δείχνει ποιος είναι μέσα από τα τραγούδια του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, όπως εκείνος το έχει φανταστεί. Στις 20 Μαρτίου θα ξανασυναντηθούμε με τον Στέλιο Τσουκιά, στη μουσική σκηνή του Faust. Ραντεβού στις παρέες και στις μουσικές!
Info:
Τραγούδι - κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Support: PHELEKGUNDARI
Ώρα έναρξης: 9.00
Είσοδος: 7 ευρώ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Οργάνωση Παραγωγής: Formiggart
Management: Δημήτρης Κρανιώτης / Formiggart / Ark4Art

 

TETARTH 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
YAMA

Οι Yama, το indie Pop duo από την Αθήνα, εμφανίζονται για πρώτη φορά live στην σκηνή του Faust! Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου τους «Λουλούδια στο Μπαλκόνι» με πάνω από 500.000 streams, έρχονται να καταθέσουν ψυχή επί σκηνής, παίζοντας κομμάτια όπως το «Τι να κάνω;», «Δεν Πειράζει» και «10 Ταχύτητες», αλλά και νέες τους κυκλοφορίες. 
 
Ακολουθεί after party!
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος 5€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)

 
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
BLUE BALLS
Φανκ, Ροκ, Σκα, Ντίσκο και το μοναδικό αμίμητο στυλ της νούμερο 1 μπάντας της πόλης για ακόμη μία εκρηκτική, ενθουσιώδη εμφάνιση στη σκηνή του Faust!
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ELECTRA MUSIC THEATER DJ SET

 

Tο Electra Music Theater, το δημοφιλές concept event ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στο Faust. Οι dance θαμώνες των DJ sets του Faust θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μεθυστικό melodic techno μουσικό ταξίδι με μερικούς από τους γνωστότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής: Kayf & Deloco.
Kayf
O Kayf (a.k.a. Ηλίας Σαπανίδης), είναι DJ ηλεκτρονικής μουσικής με ελληνορωσική καταγωγή. Το ταξίδι με τους Electra Music Events (
electramusicevents.com) ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, με τη διοργάνωση ενός μεγάλου θεματικού event και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είναι resident Dj των Suburbia, μίας μουσικής κοινότητας για ονειροπόλους στα αθηναϊκά προάστια. Τα σετ του χαρακτηρίζονται ως «μελωδική techno», σε συνδυασμό με Afro & Spiritual ρυθμούς.

Soundcloud: 
soundcloud.com/kayfmusik
IG: instagram.com/feelthekayf
FB: facebook.com/feelthekayf

Deloco
Οι DELOCO είναι μία electronic μπάντα, η οποία αποτελείται από τους DJs DELOS (Pelion) & LOCO (Athens). Δημιουργήθηκε το 2019 και έκτοτε, ακούραστα και με ενέργεια, παίζουν techno με τη δέουσα βαρύτητα, ενώ έχουν εμφανιστεί σε πρωτότυπους και underground χώρους, ανά την Ελλάδα.

SoundCloud: 
soundcloud.com/telis-ntelos
Instagram: instagram.com/deloco_official/
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος ελεύθερη

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
«LIVE 
2 TELL» 
 

Η Ζέτα Δούκα κι η Άρτεμις Ματαφιά μας ταξιδεύουν με τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή γεμάτα χαρά, έρωτα, αγάπη συγκίνηση κι ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο! 
Τραγούδια γεμάτα μηνύματα που μας χαρίζει απλόχερα η ζωή.
Live 
2 Tell…
 
Ενορχήστρωση: Κων/νος Παγιάτης
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
MANTRAS ΜΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΙΣΚΙΝΗ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ BLACK TABASCO & BUDGERIGAR
Μια πρωτοβουλία και καλλιτεχνική συνεργασία. Μία σύμπραξη, επί σκηνής, από τρεις διαφορετικές μπάντες στο Faust την Πέμπτη 31/03. Οι Mantras με τον Περικλή Μπισκίνη εμφανίζονται, για ακόμη μια φορά, στη φιλόξενη σκηνή του Faust, ύστερα από δύο χρόνια παύσης, λόγω της πανδημίας. Οι τρεις μπάντες θα μοιραστούν διασταυρώνοντας τις μουσικές τους διαδρομές. Οι Black Tabasco και οι Budgerigar με rock διάθεση θα γεμίσουν το Faust με άπλετη μουσική ενέργεια, χρώμα και ρυθμό.   
 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)
 

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".