Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος 📚

 

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Παπαδημητριάδης Δημήτρης

Τι είναι η τελικά κατάθλιψη; Κάτι που έχουμε «στο κεφάλι μας» κι από το οποίο μπορούμε να απαλλαγούμε αν «προσπαθούσαμε περισσότερο» ή μήπως μια σοβαρή, χημική ανισορροπία του εγκεφάλου που χρήζει προσοχής και –εδώ που τα λέμε– τρυφερότητας; Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης μάς ξεναγεί στα συμπτώματα, τις συμπεριφορές, τις θεωρίες και, κυρίως, τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης, με έναν και μοναδικό σκοπό: την κατανόηση, τη θεραπεία και την καταπολέμηση του στίγματος.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΠΑΙΔΙΚΑ-ΝΕΑΝΙΚΑ

ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΛΥΚΟΙ
Bradley Brubaker Kimberly

Η δεκάχρονη Ντέλα είχε πάντοτε στο πλάι της τη μεγάλη της αδελφή, τη Σούκι. Η Σούκι είναι η λύκαινα της Ντέλα – η προστάτιδά της. Αλλά ποιος προστατεύει τη Σούκι τόσα χρόνια;

-Βραβείο Newberry Honor Medal (2021)

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ
Μανδηλαράς Φίλιππος, Καπατσούλια Ναταλία

Όταν ο Τριπτόλεμος αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να φυτρώσει εκείνη την άνοιξη το πολύτιμο σιτάρι που του έχει αναθέσει να φυλάει αιώνες τώρα η θεά Δήμητρα, το Γραφείο Ερευνών «Οι 12 θεοί» αναλαμβάνει να ανακαλύψει τι έχει συμβεί.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ!
Lang Suzanne, Lang Max

Ο Τζιμ το πιθηκάκι δε θέλει να πάει στο πάρτι του Σκαντζόχοιρου, γιατί δεν ξέρει να χορεύει. Ποιος θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση;

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΖΩΑΚΙ ΧΑΘΗΚΕ! 
Arsenault Isabelle

Η Κολέτ μόλις μετακόμισε σε νέα γειτονιά και νιώθει μοναξιά, αλλά η μαμά της δεν την αφήνει να αποκτήσει κατοικίδιο. ΖΩΑΚΙ ΧΑΘΗΚΕ!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
Seed Andy, East Nick

Γιατί είναι ευέξαπτοι οι καρχαρίες ταύροι; Έλα, αν τολμάς, να βουτήξουμε στα βαθιά και να γνωρίσουμε 10 γλιστερά πλάσματα που θα μας ξαφνιάσουν καθώς κολυμπούν προς το μικρόφωνο και εξομολογούνται αληθινές ιστορίες.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".