Παρουσίαση Δίσκου: «Επιστροφή» - Άννα & Βασίλης Κατσούλης | Κυριακή 20/03

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

« Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ο Φ Η »

ΑΝΝΑ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ


Η νεαρή ερμηνεύτρια-τραγουδοποιός Άννα Κατσούλη επιστρέφει δισκογραφικά με το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Επιστροφή»!
Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου, που κυκλοφορεί από την Zoe Music ψηφιακά αλλά και ως φυσικό προϊόν (CD), θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στο all day bar “Πεζοδρομος 22”.

Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο & προσωπικό δίσκο, με τραγούδια διαφορετικού ύφους, που αντικατοπτρίζουν τις ποικίλες μουσικές πτυχές της Άννας, τα οποία υπογράφει ο συνθέτης, σολίστ βιολιού -και αδερφός της- Βασίλης Κατσούλης!

Μία μελωδική ρούμπα, μία δυναμική μπαλάντα με έντονα ροκ στοιχεία κι ένα εσωτερικό τραγούδι με ποιητική διάθεση, είναι μερικά από αυτά που θα παρουσιαστούν ζωντανά, πλαισιωμένα από τρία μοναδικά ορχηστρικά κομμάτια, plus μία λάτιν διασκευή-έκπληξη!

Το άλμπουμ αποτελεί μια εξ’ ολοκλήρου αδελφική σύμπραξη, καθώς η Άννα Κατσούλη υπογράφει τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών, ενώ ο αδερφός της Βασίλης Κατσούλης τις συνθέσεις και ενορχηστρώσεις.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τη live ακρόαση των τραγουδιών, συνέντευξη τύπου για τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια καθώς και προβολή των επίσημων video clip.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΩΡΑ: 19.00

All day bar “Πεζόδρομος 22”
Λεωφ. Δημοκρατίας 22, Μελίσσια 151 27

Είσοδος ανοιχτή προς ΟΛΟΥΣ

(εμβολιασμένους, νοσήσαντες και με rapid test στον καλυμμένο εξωτερικό χώρο)

~ Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής ~

ελάχιστη κατανάλωση: 10 ευρώ

Το άλμπουμ «Επιστροφή» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε CD από την

Zoe Music

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".