Γ. Αλογοσκούφης – Πριν και μετά το Ευρώ: Παρουσίαση βιβλίου

 

2f425dc7-eaeb-4996-b2a6-8b783c65da32.png
Τετάρτη 26 Μαΐου, ώρα 5.00 μ.μ.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση ΕΔΩ

__________
 
 
Ο μ ι λ η τ έ ς  

Χρήστος Σταϊκούρας

Υπουργός Οικονομικών
 


 
Γιάννης Δραγασάκης

 Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, 
πρώην Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης



Ελένη Λουρή

 Καθηγήτρια Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών,
πρώην Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος



Νίκος Βέττας

 Γενικός Διευθυντής στο ΙΟΒΕ,
Καθηγητής Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών

 

 
 
Σ υ ν τ ο ν ι σ μ ό ς  
 
Νίκος Χατζηνικολάου

Εκδότης - Δημοσιογράφος

2f425dc7-eaeb-4996-b2a6-8b783c65da32.png
Γιώργος Αλογοσκούφης
Πριν και μετά το Ευρώ
Οι κύκλοι της μεταπολίτευσης και η ελληνική οικονομία

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην ανάλυση της πορείας της ελληνικής οικονομίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974. Επικεντρώνεται στους παράγοντες που καθόρισαν αυτή την πορεία και οδήγησαν την ελληνική οικονομία στη μεγάλη κρίση της δεκαετίας του 2010, πριν και μετά την εισαγωγή του ευρώ. Επίσης, στοχεύει στη διερεύνηση των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας να ανακάμψει παραμένοντας στην ευρωζώνη, ιδιαίτερα μετά και τη νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού.

4d17432a-9aca-4b3a-895b-c5d6a72f1082.pngeb4a3276-1214-4256-bf89-cc2b78fbef33.pngbb9e42fa-043b-4f55-b628-40001fba1e4b.png
Αγοράστε το βιβλίο
eb4a3276-1214-4256-bf89-cc2b78fbef33.png

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".