Εργαστήριο ελληνικής μυθολογίας για μικρά παιδιά

 Σας περιμένουμε με χαρά στο εβδομαδιαίο μας εργαστήριο ελληνικής μυθολογίας και αφηγηματικού-θεατρικού-μουσικού παιχνιδιού! Αρχαίοι μύθοι ζωντανεύουν και μαζί με τα παιδιά ακολουθούμε τους ήρωες της ιστορίας με αφήγηση, δημιουργική κίνηση και μουσική. Τα παιδιά γίνονται οι σύντροφοι του Οδυσσέα, περνούν τους άθλους του Ηρακλή, μπαίνουν στο σκοτεινό λαβύρινθο για να αντιμετωπίσουν το Μινώταυρο και ταξιδεύουν στη θάλασσα με την Αργώ. Σχεδιασμός-υλοποίηση: Ειρήνη Νικολακοπούλου. 

Οι εγγραφές άρχισαν για τη συγκρότηση δύο τμημάτων:
Τετάρτη 17:30-18:30 για ηλικίες 3 - 6 ετών.
Πέμπτη 17:30-18:30 για ηλικίες 3 - 6 ετών.
Θα λειτουργήσει και τμήμα για ηλικίες άνω των 6 ετών, κατόπιν συνεννόησης. 
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ  

Καλή αντάμωση!
«Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς»

ΕΙΡΗΝΗ (2).jpg  ΕΙΡΗΝΗ (3).jpg  ΕΙΡΗΝΗ (1).jpg 
--

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ  ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΜΥΘΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ «Γιορτή Παραμυθιών» Κορησσία, Κέα TK 84002, Κυκλάδες  «Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς» Ιωσήφ των Ρογών 11,  Ακρόπολη, Αθήνα, TK 117 43 ΤΗΛ: +30 210 4313332 E-mail: mythoscentre@gmail.com   Web site: www.e-mythos.eu CENTRE FOR THE STUDY AND DISSEMINATION OF MYTHS AND FOLKTALES "Folktales Festival" Korissia, PC 84002, Κea Island, Cyclades – Greece "The Folktales House - The Museum Otherwise" Iosif ton Rogon 11, Akropoli, Athens, PC 117 43 Tel: +30 210 4313332 E-mail: mythoscentre@gmail.com     Web site: www.e-mythos.eu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".